Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mennyi csokit esztek?

Mennyi csokit esztek?

Figyelt kérdés
Úgy értem, milyen időközönként és mennyit?
2015. szept. 19. 17:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem sokat mert drága.
2015. szept. 19. 18:02
 2/8 anonim ***** válasza:
Sajnos csak annyit, ami anyagilag belefér. Ami nem sok. :(
2015. szept. 19. 18:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Elég változó, van egy hónapig egy grammot se eszek, aztán van olyan hogy egy nap alatt befalok egy táblával... De csak és kizárólag étcsokit szoktam enni, a többi már túl édes nekem.
2015. szept. 19. 18:07
 4/8 anonim ***** válasza:
heti 2-3 alkalommal fogyasztom, altalaban twixet, mert az a kedvencem.
2015. szept. 19. 18:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Pár éve még napi többször is ettem. Aztán rájöttem, hogy ez anyagilag nem tartható, jelenleg heti 3-4 alkalomnál tartok.

Ezt tovább akarom csökkenteni, mert a fogaim sokat romlottak. Akkor inkább fogam legyen, mint csokim :D

2015. szept. 19. 18:22
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ahányszor megtehetem. Ha van 4 tábla csoki itthon, akkor aznap felfalom mind a 4-et. Van, hogy ebéd helyett csokit veszek. Sokszor.

Nagyon durva függőségem van, és már a barátom is sokkal többet eszik:D Ő eddig évente 2x evett, most mindig kér az enyémből, bár igaz csak egy csíkot, azaz 3 kockát :D

2015. szept. 19. 18:22
 7/8 anonim ***** válasza:
65%

Ez fura, én extrém csóró szinten sem anyagi okokból nem eszem...

Régen nagy csokirajongó voltam, pontosabban kakaórajongó, napi szinten ettem. Jó, ma is, de inkább csak a kávémban van.

Konkrétan csokit... Havonta pár dekát? Nem tudom, mindenesetre kb. sosem vágyom már rá. Tipikusan saját készítésűt, mivel cukrot és egy csomó mást sem eszem. Elég olcsó étel, ha kiszámoljuk az ár/kalória arányát, s ha már bevittem, a szükséges tápanyagokat, kitölthetem effélével is a fennmaradó kalóriaigényt. Persze vannak még olcsóbb ételek, főleg más étrendekben, az enyémben kevésbé, elég speckó diétám van.

2015. szept. 20. 16:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálunk mindig van otthon csoki, mert mindig kapunk ajándékba (születésnap,névnap, karácsony, vendégektől, barátoktól külföldről stb.). Pl. még mindig van karácsonyról megmaradt csoki. Naponta megeszek egy-két kockát.
2015. szept. 20. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!