Hashajtó használata mellett másoknak is van ilyen tapasztalata?
Figyelt kérdés
Pár hónapja, csak hetente, másfél hetente tudok nagy wc-zni, és elég kemény a székletem, nehezen is "jön" ki. Eleinte próbáltam rostosabb ételeket enni, joghurtot, szilvát stb, de nem segített. Próbáltam hashajtót is, és a betegtájékoztatóval ellentétben nem másnap reggel lett "könnyebb" hanem délutánra érte el a hatását az előző nap este bevett hashajtó. Ráadásul olyan görcsösen ért el a nagy dolog, hogy azt hittem mentőt kell hívni hozzám, annyira görcsöltem... Másnál is ennyire kellemetlen a hashajtó hatása? Vagy sima ügyként kellene megoldást nyújtani a székrekedésre? Válaszokat köszönöm!2015. szept. 17. 15:28
2/2 anonim válasza:
Igen nekem is nagyon görcsöl mikor hashajtózok,én is azt hittem a mentő visz el mikor stadalaxot vettem be anno,nagyon durva volt :/ egyébként nekem az 6 órán belül használt viszont a dulcolax nem segített. Nem tudom mit lehetne tenni a székreiedés ellen,mert ahogy olvasgatom nagyon sojan hiába esznek rostos ételeket stb ugyan úgy székrekedésük van. Mondjuk lehet kapni bioboltban útufű maghéjjat ami élelmi rost nekem ez idáig bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!