Yasminelle mellett kinek milyen tapasztalata volt/van a hüvelyfertőzéseket illetően?
nekem nem okozott ilyen problémát.
a libidóm csökkent, abba is hagytam.
igazándiból én csak most szeretném elkezdeni szedni. előtte lindynette-t és milligest-et szedem(utóbbit még szedem) a lindinél az első egy évben nem volt gond,aztán onnantól kezdve a váltásig folyamatosan voltak hüvelyfertőzéseim. a váltás után megint egy évig nem volt panaszom és aztán kb 9hónapja megint előjött a dolog. voltam vérvizsgálaton és kivizsgáláson és arra gyanakodtunk,hogy a tabletták miatt. 3 lehetőség állt fent: 1.másik tabletta, 2. nuvaring, 3. gyógyszer abbahagyása,ami azért nem túl szerencsés az esetemben mert allergiás vagyok a gumiban található anyagokra :(
bár a dokim nuvaringet írt fel,egyre jobban idegenkedem tőle és inkább szednék gyógyszert,hátha az beválna... ezért kérdeztem célirányosan hátha volt vele valakinek ilyen tapasztalata :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!