Helyesen táplálkozom? Mit változtatnátok?
A tegnapi (tipikus) étrendem:
reggeli: 1 nagy pohár citromos víz egy kiskanál mézzel, 1 körte, 1 műzliszelet
tízórai: nagy tányér saláta 1 ek joghurtöntettel + 3 húsgolyó (diónyiak), 2 ek paradicsomszósz, 3 ek zöldséges rizs (brokkoli, zöldbab)
ebéd: ugyanz, mint a tízórai (korán nem tudok rendesen enni, ezért az ebédem eszem két részletben)
vacsi: teljes kiőrlésű tönklykenyér (1 kis szelet, 40g), vékonyan dijoni mustárral megkenve, 3 nagyon vékony szelet téliszalámi, 1 alma
A főtt ételt én készítem, friss alapanyagokból, minimális olajjal, sok zöldséggel.
Nasi: 2 palacsinta (házi lekvárral és dióval) (uzsonnaidőben)
Összesen kb 1500 kcal, mozgás: 1 óra gyors séta
22N, 65 kg, 176 cm
Teljesen normálisan étkezel, mármint egészségesen. Én mondjuk kicsivel több húst vinnék be a szervezetbe, és a halakról sem szabad megfeledkezni :)
Én nem bírnám ki ezt az étrendet, úgyhogy gratula.
egy egészségtelenül étkező:D
Figyelek a fehérjére is, de igyekszem inkább növényi forrásokból bevinni. Nagyon szeretem a húst, de kicsit sajnálom az állatokat, amiket megeszek, szóval nem eszek belőle sokat :D
Köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!