Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi a véleményetek a virágpor...

Mi a véleményetek a virágpor fogyasztásáról?

Figyelt kérdés

Sajnos kevés a vitaminbevitelem, nem vagyok valami erős, illetve a 182 cm-emhez 60 kg társul, ami kevés, de nem tudok mit csinálni. Szedtem egy ideig táplálékkiegészitőket, de egyrészt televan tartósítószerekkel és méreggel, illetve nem is valami olcsó ezért abbahagytam. Rábukktantam a virágporra, amiben szinte csak vitaminok és ásványi anyagok vannak, illetve tele van fehérjével is azt olvastam. Rettentően megtetszett, mit gondoltok róla? Hamarosan nekilátok sportolni, lehet jó lenne a tápanyagszükséglet pótlásátra is, lehet ettől erősödnék, híznák kicsit?

16/F

2010. márc. 13. 10:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Én a propolisz granulátumot tudom ajánlani, a férjemnek nagyon jót tett. De csak óvatosan, képzeld én egy kávéskanállal vettem belőle, és az ügyeleten kötöttem ki. Tiszta kiütéses lettem, rettenet volt, allergiás voltam rá. Tehát minden virágpor eredetű készítmény előtt, légy óvatos. Ezt nem félemlítésként írtam, csak nem biztos hogy mindenki bírja.
2010. márc. 13. 10:45
 2/3 anonim ***** válasza:

szedtük, de semmit nem használt. :(

Amúgy alap, hogy ilyen köztudottan allergén anyag alkalmazása előtt kiderítem hogy allergiás vagyok-e rá vagy sem.

2010. márc. 13. 20:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Én most kezdtem el szedni és mivel tudom h allergiás vagyok ezért csak épp hogy egy negyed kiskanálnyit szedek belőle h hozzászoktassam a szervezetem ,szeretném ha ellenállóbb lenne ha jön az idény.

Kutyaharapást szőrével :-)

2010. jún. 1. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!