Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 1 hétig nem eszek semmit. Mi...

1 hétig nem eszek semmit. Mi bajom lehet belőle?

Figyelt kérdés
Eldöntöttem, hogy nem eszek 1 (vagy ameddig nem fogytam le) hétig semmit (max. egy almát egy nap, de azt is kihányom lehet). Szerintetek le fogok fogyni? Mennyi idő után? Ne írjátok, hogy kórházba kerülök, mert engem az már nem érdekel! Nekem le kell fogynom minél gyorsabban. A LEGGYORSABBAN HOGYAN LÁTSZÓDIK MEG A FOGYÁS? Köszönöm, ha írtok! Egy depis csaj voltam.
2010. márc. 13. 09:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy depressziósnak nem a fogyás az elsődleges, nem gondolja hogy ez változtatna az életén, nem érdekli hogy néz ki. Szerencsére úgy vagy te depressziós, ahogy én nyúl. De depis még lehetsz, csak öngyi ne legyél:))
2010. márc. 13. 11:15
 12/14 anonim ***** válasza:

Fogyni komoly edzéssel lehet, nem úgy hogy nem eszel egy hétig. A szervezet nem így működik. Vannak ugyebár a zsírsejtjeid. Amikor eszel, feltöltődnek, ha nem eszel kiürülnek. Ha nem eszel egy hétig, kiürülnek ugyan és le is fogysz, egészen addig amíg újra el nem kezdesz enni. Tehát: semmi értelme. Tudod minek van értelme? Ha edzel és mellette leginkább csak csirkemellet, rizst, tejet, tejterméket eszel. Ha emellett pedig kétnaponta edzel, garantáltan le fogsz fogyni, a bőröd se fog lógni, és valami izom is épül rád. A mozgás amúgy is endorfint termel, amitől jobban fogod magad érezni. És ha normálisan edzel szép izmos leszel és egészséges kinézeted is lesz, amitől a kedved is jobb lesz.

Sok sikert.

2010. márc. 13. 11:21
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha újra elkezdesz enni, akkor kamatostul visszajön az, amit leadtál!

Inkább helyettesítsd a répacukrot fruktózzal, és a fehér lisztet teljes őrlésű liszttel!

2010. márc. 13. 22:25
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
én fiú vagyok és nekem sokkal vonzóbb az ha egy csaj Él és egy kis felesleg van rajta mintha csak egy baszott nagy bőr lenne.. mert azzal nem bírsz mit csinálni ha meg igy akarsz lefogyni akkor a bőr megmarad..
2010. márc. 15. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!