Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 1 hétig nem eszek semmit. Mi...

1 hétig nem eszek semmit. Mi bajom lehet belőle?

Figyelt kérdés
Eldöntöttem, hogy nem eszek 1 (vagy ameddig nem fogytam le) hétig semmit (max. egy almát egy nap, de azt is kihányom lehet). Szerintetek le fogok fogyni? Mennyi idő után? Ne írjátok, hogy kórházba kerülök, mert engem az már nem érdekel! Nekem le kell fogynom minél gyorsabban. A LEGGYORSABBAN HOGYAN LÁTSZÓDIK MEG A FOGYÁS? Köszönöm, ha írtok! Egy depis csaj voltam.
2010. márc. 13. 09:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Már pedig az lesz amit írtal. Kilyukad a gyomrod, kimarja a gyomorsav.reggelire egyél egy kevés csirkemellet, nap közben meg sokszor kevés salátat.paprika, paradicsom, uborka,ananasz.. Ilyeneket.és próbálj meg sokat mozogni. Ja és ígyál rengeteg vizet!mást ne. Így gyorsan fogsz fogyni.nem mondom hogy egészséges de a te módszeredtől lényegesen jobb. Hány kilóról szeretnél lefogyni és mennyire?
2010. márc. 13. 09:26
 2/14 anonim válasza:
68%
Figyi,ha arra gondolsz,hogy Haitin a földrengés után a romok alatt sok sok túlélőt találtak akár 10-16 napos éhezés után is....akkor te mondjuk almával ivóvízzel néha egy két falat bűnözéssel simán kihúzol 7 napot.Az más dolog,hogy nem egészséges.
2010. márc. 13. 09:28
 3/14 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy írtál!

170cm magas, 73 kg vagyok (erős izomzat, de felesleg is). 10kg-ot szeretnék minimum lefogyni. Nagyon megbántottak, meg én sem érzem jól magam a bőrömben, így nagyon elszánt lettem, és úgy érzem semmi nem fog lemenni a torkomon.

2010. márc. 13. 09:28
 4/14 anonim ***** válasza:
63%

Muszáj enned valamit! Ha egy hétig nem eszel meghalsz! Nem tudom miért ilyen sürgős a fogyás de ez így nem normális. Beszélj anyukáddal erről.

Ha le akarsz fogyni akkor normális diéta és sport. De az sem egy hét alatt lesz.

2010. márc. 13. 09:29
 5/14 A kérdező kommentje:
Azért sürgős, mert mindjárt itt a jó idő, levetkőzés, és olyan vagyok, mint egy bálna. Utálom magam. 2 hét kell akkor, hogy lefogyjak??? Köszi, hogy írtok!!!
2010. márc. 13. 09:32
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen elszánt vagy, csináld végig a bécsi diétát. Ha rákeresel a guglin, kidobja a teljes kéthetes menüt. Ha betartod és normál adagokat eszel (nem habzsolsz), akkor garantált a -8-9 kg két hét alatt. Én kétszer végigcsináltam (szülés után) és amellett, hogy sosem voltam éhes, nem fájt a gyomrom, stb, szépen leadtam 1x 9, másodszor pedig 10,5 kg-t. Ne felejts el tornázni egy kicsit, hogy ne az izmod épüljön le, mert akkor löttyedt leszel!

Nem mondom, hogy ideális ekkora súlyveszteség ilyen rövid idő alatt, de a totális koplalásnál, éhezésnél mindenképpen egészségesebb.

2010. márc. 13. 09:39
 7/14 anonim ***** válasza:
54%

Más hogy életveszélyben meddig bírja az ember és más hogy normál helyzetben. Persze haitin kibírták a túlélők 10-15 napig is, de ha te mozogsz, jössz-mész, tanulsz, esetleg sportolsz is, akkor nem fogod bírni. De ne egyél 2 hétig, nyugi a csontvázak nagyon kis helyet foglalnak a koporsóban, szóval túl kövérek nem lehetnek.

és a depis szót meg ne használd erre. Ez nem depi, hanem hiszti, hogy le kell fogynod. Aki igazán depis, azt nem érdekli a tavasz meg a nyár közeledte. Te csak egy kis liba vagy, aki így akar lefogyni. Csináld, de nem fog bírni a szervezeted.

2010. márc. 13. 09:39
 8/14 A kérdező kommentje:
Nem az miatt vagyok depis, hogy fogynom kell!!!! Történt valami az életemben, amit nem bírok feldolgozni!!! Ezért döntöttem úgy, hogy megváltozom, új leszek, és ha kell, tönkre is teszem magam, csak lefogyjak!
2010. márc. 13. 09:46
 9/14 A kérdező kommentje:
09:39 Köszönöm!!!! meg is nézem :-)
2010. márc. 13. 09:46
 10/14 anonim ***** válasza:
83%

Jah,jön a kellemes idő. A tavasz. Csodálatos érzés lehet a kórházi ablakon kibámulva nézni ahogy rügyeznek a fák.

Ne haragudj, de olyan sallert csapnék le, hogy a lábad se éri a földet.

Más a két kezét tenné össze, ha egészséges lehetne, te pedig ilyenekkel jössz, hogy nem eszel egy hétig, meg meghánytatod magad.

Ez hiszti semmi más.

2010. márc. 13. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!