Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit tegyek? Ki tudok gyogyulni...

Mit tegyek? Ki tudok gyogyulni belole?

Figyelt kérdés
Szoval mar van 1par kersesem itt es mindegyikben tanacsokat kerek az eveszavaromhoz. 151cm 39kg es 15eves lany lennek es sajnos eveszavaros. Nem merek enni meg inni sem semmit mert felek hogy meghizom. Most voltam taborban es rajottem hogy a baratnoim mennyivel tobbet esznek,napi 5-6szor es mindent en meg 2-3szor de alig valamit, es nem a legvekonyabbak hanem normalis testalkatuak es ami nagyon fontos boldogok. Nagyon felek hogy nem fejlodok ez miatt rendesen mert meg menstruaciom sincsen. Telleg ennyi idosen sokat kell enni ahoz hogy feljodjunk? Enis nagyon szereretnek vegre enni mindent es egeszseges lenni de nem megy mert ugy vagyok vele "hogy nem az a fontos hogy mit eszek vagy mennyit hanem hogy ne hizzak meg" es ez mar nagyon rossz. A taborban meg ok ettek reggelire a kakoscsigat en hozza sem nyultam csak annykt mondtam hogy "nem vagyok ehes" mert sosem erzem mikor vagyok ehes. A szuleim probalnak nekem segiteni, es hozzak es anya fozi nekem a finomabbnal finomabb es kedvenc kajaimat en meg eszek belole egy kicsit es kesz. Szamolom a kaloriakat meg a baratnomeknek ez eszuk be sem jut. Annyira boldogtalan vagyok es szenvedek de egyszeruen nem merek enni. Valaki tudna erre tanacsot adni?,
2015. szept. 12. 21:31
 1/2 anonim ***** válasza:
pszichológus, ez már durva, hiszen ha mértékkel kajálsz, nem hízol meg
2015. szept. 12. 21:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Menjél el pszichológushoz, ez anorexia a javából, amibe lazán belehalhatsz.
2015. szept. 14. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!