Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen tápláló ennivalót...

Milyen tápláló ennivalót vihetnék iskolába, ami nem szendvics alapú?

Figyelt kérdés
Kerülni szeretném a búzaféléket,mert puffadok tőlük,de nem tudom,hogy szendvics helyett mit vihetnék. Olyan kellene,ami reggel max negyed óra alatt megvan és sok energiát ad,mert a gyakorlataim elég húzósak fizikailag. Az is fontos,hogy ne hízlaljon.

2015. szept. 8. 12:55
 1/4 anonim ***** válasza:

A párom tipikusan rántottát visz munkába rizzsel, bár ma speciel zabkása a menü. 8 órás könnyű fizikai munka s neki is kell a kalória, így nem keveset visz.

Van, aki húst visz rizzsel és/vagy zöldséggel. A rizs nálunk egy perc odafigyeléssel készül több napra, egyes húsokat is percek alatt ki lehet sütni... De persze előre is lehet készíteni.

2015. szept. 8. 12:57
 2/4 anonim válasza:

zöldség-gyümölcs turmixba belekanalazol valamennyi (testsúlyodtól függ) zabpelyhet. A zab alacsony glikémiás indexű, azaz lassan felszívódó szénhidrát, így nem hirtelen dobja meg a vércukorszinted mint pl a fehér kenyér, finomított cukrok, hanem fokozatosan, ezért nem hízlal.

Ha nincs turmixolásra lehetőséged forrában lévő vízbe beledobod a zabpelyhet, rövid ideig forralod amíg jó trutymós lesz, aztán ízesíted ahogy szeretnéd. (zöldség, gyümölcs, fahéj, stb stb...)

Zabpelyhen kívül persze van még egy pár hasonló jó szénhidrát, de azokra egy kereséssel úgyis rátalálsz:)

2015. szept. 8. 22:41
 3/4 A kérdező kommentje:
zöld kéz :)
2015. szept. 8. 23:16
 4/4 anonim válasza:

Lehet kapni egy Raw Meal nevű port... hihetetlenül tápláló és egészséges. Glutén meg minden sz*tól mentes.

www.gardenoflife.eu én ezt eszem már közel egy éve, és nagyon sokat fogytam. :)

2015. szept. 11. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!