Mi a véleményetek a Biotech USA Multivitamin for Men készítményéről?
"Ez is amerikai"
A Biotech USA magyar. Egyébként nincs gond vele. Annyit mondhatok, hogy a vitamintól nem valószínű, hogy bármelyik betegséged is javulni fog. Egy normális, kiegyensúlyozott étrend mindenképp kéne, főleg a colitis miatt.
"A Biotech USA magyar."
A BioTechUSA természetesen amerikai, a magyarországi forgalmazója magyar.
Ez nem hit kérdése, a termékeikre ez van írva:
Formulatd and manufactured for
BioTechUSA
P.O.Box 9000 U.S.A.
FL Lauderdale, FL 33340
A forgalmazó pedig ezt a magyar nyelvű címkét ragasztja rájuk:
Forgalmazó: BioTechUSA Kft. 1033 Budapest Kiscsikós köz 11. Magyarország
A scitecnek is van amerikai címe, attól még az is magyar. Bengyel Zsolt alapította, a Biotechet pedig azt hiszem Lévai Ferenc. Lehet, hogy kint (is) alapítottak vállalatot, de a tulajdonosok magyarok, a gyártás (csomagolás) itthon történik.
Ezért utálom ezt a két márkát, mert átverés az amcsi marketing. Ennyire odafigyelnek a részletekre, hogy még a csomagolásra sem írnak magyarul.
Ha kinti cég lenne, kétlem hogy egy postaláda lenne a hivatalos címe. Az amcsi céginfo 10-20 alkalmazottat ír a kinti cégre. Linkelj egy amcsi honlapot, vagy facebook profilt, vagy webshopot, ahol lehet kapni. Mert én már kerestem googleben, és sehol nincs.
Egyébként pont most néztem meg egy sciteces dobozt, ugyanígy egy amcsi postaláda cím van rajta, alatta made in eu. :) Biotökös sajnos nincs itthon, de fogadok, hogy az is made in eu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!