Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ez hogy lehetséges?

Ez hogy lehetséges?

Figyelt kérdés
Az erdekelne hogy hogy van az hogy az unokahugaim sok mindent es sokat is esznek es nem hiznak semmit, 7es 10evesek es 24, 28kgok. Ma ettek szendvicset jo nagyot, dinnyet, 2fagyit,fotetelt, napolyit es semmit sem hiznak en meg itt vagyok 15eves 150cm es 39kg de nem merek enni mivel felek hogy meghizom en ennek a felet eszem vagy meg annyit sem merz felek hogy meghizom, de amugy mozgunk is setalunk meg minden dr en akkot sem merek enni. Sokan mondjak hogy sovany vagyok es egyek mar hogy hizzak egy kicsit de nem merek enni csak par falatot es max 2szet vagy 3szor eszek egy nap, este meg egyeltalan nem eszek 5ora elott kajalok egy kicsit es kesz. Miert van ez? En miert nem ehetek ennyit es ilyen finomakat hizas nelkul?
2015. aug. 7. 20:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Már bocs, de te sem vagy kövér, egyáltalán nem kell figyelned az alakodra! 39 kg igen kevés.

Igaz, én 10 cm-el magasabb vagyok tőled, 15 évesen is ekkora voltam, de bennem volt 48-50 kg! És vékony voltam, nagyon is vékony!

Nem vagy kövér!

Amúgy ők még fejlődésben vannak, nőnek, esznek-mozognak, szóval ne hasonlítsd magad egy 7 éves gyerekhez!

Amúgy meg a hízékonyság nagyban genetika függő is. Van, aki ha 3-szor annyit eszik, míg egy másik ember, akkor sem lesz soha kövér!

2015. aug. 7. 20:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Szegenykem...nem veled van a baj, illetve de, de nem a testeddel. Testkepzavarnak nevezik amiben szenvedsz es megertem mert en is ilyen vagyok (nalam anorexia is elojott). A legrosszabb, hogy olyan fiatal vagy, miert gondolkodsz ilyeneken? A 39 kg nem sok, hidd el, sot meg novesben vagy, adnod kell tapanyagot a szervezetednek mert ha hosszabb ideig csinalod ezt, hianybetegseg alakul ki ami nagyon nem jo, tapasztalatbol mondom. Ne gyotord magad mert a suly nem minden, az egeszseged sokkal de sokla fontosabb! Mozogj sokat, legyel aktiv de szentelj idot a pihenesnek is, akkor egeszseges leszel! MInden ember mas, nem a suly szamit!
2015. aug. 7. 20:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Ahogy írták, egyrészt genetika.

Azt pedig biztosan tudod, hogy híznál, ha ennél? A leírás alapján csak félsz és nem eszel. lehet, hogy ennél egy csomót, felmenne pár kiló, pont jól néznél ki (nem tudhatom, de simán lehetsz sovány enni súllyal. a sovány nekem nem pozitív jelző, túl kevés súlyt jelent) s utána már nem híznál, mert beállnál amegfelelő súlyra megfelelő kalóriabevitellel. Ezt el tudom képzelni. Ha túl vékony vagy, valószínűleg igen könnyű a megfelelő súlyodra felmenni...

2015. aug. 8. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!