Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi bajom lehet?

Mi bajom lehet?

Figyelt kérdés

Körülbelül 2-3 napja kezdődött hogy a szekletem fent maradt a vízen.. 3 Nagyobb bogyoszeruseget kakilok abból 1 lesullyed a másik 2 viszont fent marad a vízen....

Ma úgy vettem észre mintha kicsit kremesebb is lenne..

Meg vagyok ijedve, mert étvágyam sincs nagyon, és hogyha eszek egy keveset is akkor úgy érzem, mintha megettem volna 6 disznót úgy jól laktam..

Egyéb panaszaim nincsenek.

15/F

2015. aug. 5. 14:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Beteg emberek nezegetik a szekletuket.
2015. aug. 5. 14:23
 2/7 anonim válasza:
Azért néha meg kell nézni szerintem, első válaszoló, hogy nincs-e valami baj
2015. aug. 5. 14:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Ezek a panaszok semmire nem utalnak. Az,hogy milyen a széklet állaga függ az étrendtől, a folyadékbeviteltől is. Az,hogy étvágytalanan vagy lehet a melegtől is, vagy egyszerűen most ilyen korszakban vagy. Én tizenévesen ilyen voltam, egyszer iszonyat sokat zabáltam,máskor egy hétig nem ettem,mert nem kívántam semmit. Második: a székletet mindig figyelni kell, hacsak egy pillantásra is, mert igenis informatív lehet, főleg ha az ember beteg.

Kérdező: aggodalomra akkor van ok, ha a színe zöld/fekete/ vagy piros-véres mert ezek jelezhetnek bajt. Addig,míg rendszeresen van széklet és csak állagra változik, illetve nincs más tünet (hasfájás, hányinger/hányás, láz, vagy bármi más) addig ne aggódj.

2015. aug. 5. 14:30
 4/7 anonim ***** válasza:

Bocsi,az elsőnek szántam nem a másodiknak.

Még valami: ha fehér a széklet az sem normális,akkor is baj van.

2015. aug. 5. 14:31
 5/7 anonim ***** válasza:

"Azért néha meg kell nézni szerintem, első válaszoló, hogy nincs-e valami baj"

Persze, ha beteg az ember. Egeszseges ember nem nezi a szekletet, nem ir rola tanulmanyt es nem a szekletebol probal asszocialni betegsegekre, hanem a betegseg okan vizsgalja a szekletet.

2015. aug. 5. 14:35
 6/7 anonim ***** válasza:
A székletedről leírtak alapján egyértelmű a diagnózis, hipochondriában szenvedsz.
2015. aug. 5. 14:38
 7/7 anonim ***** válasza:
89%

5ös

Vannak olyan betegségek, amik a székleten látszanak először. Pl. vérző gyomor, fekélyek, nyombélfekély, vastagbéltumor. Ezek nem mindig járnak eleinte más tünetekkel, csak fekete vagy véres széklettel. Ha ott igazolódik a vérzés, akkor kezdik meg a kivizsgálásokat. Ugyanez epeúti elzáródásnál a fehér székletnél..nem mindig okoz más tünetet az elején. És ugye mint minden más betegséget, ezeket is jobb minél előbb elkapni. Szóval nem beteges ha valaki minden nap megnézi. (Nyilván nem kell róla tanulmány, csak mielőtt lehúzod,rápillantasz). Ez egyáltalán nem beteges dolog..

2015. aug. 5. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!