Miért kevés kalóriaértékűek a kínai tészták?
Figyelt kérdés
Vannak ezek az instant levesek, amikben ilyen egybeszárított tészta van. A sima v. zöldséges változat EL SE ÉRI A 100 kalóriát adagonként... Közben meg olyan jól lakok vele, én, aki kb a fél hűtőt betudnám termelni... (Valamint egy ilyen zacskós leves 60-80 gramm)2015. aug. 1. 15:02
1/11 anonim válasza:
Szerintem nem baj, sot!
Attol fugg, hogy Te most fogyokurazol vagy hizni szeretnel, mert ha az utobbi akkor felspecizheted ezeket a leveseket hussal, vagy akarmivel ami izlik. Igy mar kiadosabb.
2/11 A kérdező kommentje:
Igen, én is megőrültem! Kb ma felvásárolom az Auchan kínai instant leveses polcát... Csak meglepődtem, hogy gyakorlatilag semmi kalóriaértéke nincs, laktatós, OLCSÓ IS és emiatt gyanút fogtam, hogy akkor biztos szemetet viszek be a szervezetembe... Aztán kicsit utána jártam és nem írnak rosszat róla, de nem találtam arra vonatkozó infót, hogy minek köszönhető alacsony kalóriatartalma.
2015. aug. 1. 15:16
3/11 A kérdező kommentje:
Ma pl úgy csináltam meg, hogy a hozzá járó kis tasakokat elraktam, a tésztát pedig megcsináltam tejszínes-csirkés-brokkolival és meg nem mondtam volna, hogy nem a kalóriadús olasz tésztát eszek. Sajnos nagy tészta rajongó vagyok, ezért katartikus élmény volt, hogy a kedvenc ételem és a ,,nem hízok tovább" szintbe került :D
2015. aug. 1. 15:18
4/11 anonim válasza:
Ez valami mű tészta, és nem ismeri fel a szervezet. Olvastam valahol egészséggel foglalkozó oldalakon.
5/11 anonim válasza:
Ha " tejszínes-csirkés-brokkolival " csináltad, akkor az már igencsak megdobja a kalóriát, mert a tejszín minden, csak nem kalóriaszegény, és a tetejében csak zsírt viszel be vele, ami a lehetö legrosszabb ötlet.
6/11 anonim válasza:
7/11 A kérdező kommentje:
Zsírszegény tejszín volt, de mivel vannak dolgok, amiket nem lehet megkerülni, nekem fontosak az ízek és az állagok. Sajnos nem mindig lehet mindent pótolni mással. A tésztás-szószos ételek alapból nem fogyást elősegítők. Kompromisszumként ezt a tésztát választottam.
Óóóóh, a cikket elolvasva kicsit elkeseredtem... Ha csak ez az egyetlen egészségtelen étel volna az életemben, akkor is veszélyes volna a szervezetemre? Nagyon minimális mértékben fogyasztok lisztet, cukrot. (Semmi kóla vagy más ilyenek, csak víz)
2015. aug. 1. 15:43
8/11 anonim válasza:
Kérdező, ez inkább attól függ milyen gyakran eszel ilyesmit. Nyilván napi szinten nem a legjobb.
9/11 A kérdező kommentje:
Nem napi szinten, hanem amikor tésztás ételre kerül sor, ezt használnám alternatívaként. De ha tényleg ,,méreg" inkább 3 körrel többet futok és maradok az eddig használt durum tésztáknál.
2015. aug. 1. 16:03
10/11 anonim válasza:
Jól teszed, ha inkább magad főzöd ki a tésztát! Még ha egy kicsit több időbe is kerül. Én is kidobtam ezeket a kínai előfőzött kőolaj származékos tésztákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!