Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit tegyek? Hogyan hízhatnék?

Mit tegyek? Hogyan hízhatnék?

Figyelt kérdés
Régebben jó súlyban voltam, mindent megettem..mstanában nem eszem rendesen, és fogytam is...a hasamon, van egy kis felesleg, de a lábam, és a karom is nagyon vékony lett:S Mindenképp szeretnék, hízni, és izmosodni..de nemtudom hogyan, nemkivánom a legtöbb kaját, inkább csak édességeket eszek, ami elüli a gyomrom, és nemtudok rende kaját enni:S Nagyon szeretnék ezen változtatni! HELP!
2010. márc. 7. 10:05
 1/7 anonim ***** válasza:

1. Sportolni kéne.

2. Mennyi idős vagy, és fiú vagy lány?

3. Elképzelhető, hogy van valami egészségügyi problémád? Esetleg a dokihoz elmehetnél egy kivizsgálásra, szervi baj is akadályozhat, pláne, hogy nem kívánod az ételt, az gyanús.

2010. márc. 7. 10:16
 2/7 A kérdező kommentje:

Szia!

Júniusban leszek 16, és lány vagyok!

Igen, lehet h elkéne mennem dokihoz, de mondtam is anyuéknak, de nemtudom, nem visznek el, de érdekli őket, h mivan, de dokihoz mégsem visznek:S!

2010. márc. 7. 11:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyedül is elmehetsz a gyerekorvoshoz 16 évesen, csak meg kell nézni, mikor rendel. Sok sikert!
2010. márc. 7. 15:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Elmegyek
2010. márc. 7. 17:58
 5/7 anonim válasza:
nekem is ilyen gondom van de én mindig ilyen voltam 29/f vagyok eszek is rendesen de mégsem hizom van rá megoldás?
2010. márc. 8. 10:23
 6/7 anonim ***** válasza:
10:23 - Neked meg talán sportolnod kéne. Öcsém is vékony, de ő sportol, régen szervezetten, most csak magában, és izmos, bár vékony, de nem csont és bőr, és jó erős is. :-)
2010. márc. 8. 10:53
 7/7 anonim ***** válasza:

Azt mondják, hogy aki abba hagyja a dohányzást, pár napon belül el kezd hízni. Nem sokat, de azért pár kiló felszalad.

Ha nem dohányzol, akkor sajna nincs tippem.

2010. máj. 25. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!