Milyen ízületvédőt ajánlotok huszas évei elején járó férfinak aki minden nap nehéz fizikai munkát végez és nem akarja magát tönkretenni 40éves korára?
Figyelt kérdés
2015. júl. 28. 12:50
1/3 anonim válasza:
próbálj másik munkát keresni.
másrészt a zselatin jó az ízületekre, de a legfontosabb, hogy megtanuld a helyes emelési technikákat, nézz körül a neten.
2/3 anonim válasza:
zselatin belső fogyasztásra, úgy értettem. kocsonya is lehet meg sima zselatin, vagy a porcos, inas részek az állatból.
3/3 anonim válasza:
A zselatint én is ajánlom, elvileg a C-vitamin is segíti a kötőszövetek regenerálódását, állítólag az Omega-3 is jó hatással van az ízületekre. Nekem használnak a glükózamin+MSM+kondroitin összetételű ízületvédők. Ha konkrét termék kell, én Universal Jointment Sportot használok, de akár a DM-ben is kaphatsz hasonlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!