Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Soket ettem ma? Vagy mennyit...

Soket ettem ma? Vagy mennyit kell ennem?

Figyelt kérdés
150 cm 40 kg vagyok és lassan 15 éves. Eléggé félek a hizástól igy nagyon nem eszek édességet, fehér kenyeret vagy ilyesmit és elég keveset eszek napi 1szer vagy 2szer. De ma ma ettem reggelire egy teljes kiörlésü kakaóscsigát, utána dinnyét, és este meg ettem rozskenyér sonka és zöldségek de utána megláttam a hütőben a túrórudi részem ami csak nekem volt meg és megettem a 2őt, és most félek hogy holnapra ez miatt már megis hizom. Eznagyon sok volt ma? Vagy mennyit kell ennem? Mivel van 2 unokaöcsém aki 2 és 3 évesek és ők többet esznek mint én, ez baj vagy nem?
2015. júl. 27. 20:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Ne viccelj!

Te is tudod, hogy nem eszel eleget es a mai napot tekintve nem is eleg valtozatosan. Valamint leirtad, hogy a ket unokaocsed tobbet eszik, mint Te.

2015. júl. 27. 20:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Amugy teljesen megertelek, en is rettegek a hizastol de en felnott vagyok.

A dinnye es a sonkas szendvics kozt semmi nem volt? Az baj. Kellett volna egy jo ebed, nem gondolod?

Ne felj, 15 evesen meg gyors az anyagcsered, kell, hogy megfeleloen taplalkozz, hisz novesben vagy!

2015. júl. 27. 20:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Olyan jókat nevetek amikor a sok hülye azt, hiszi, hogy attól hízik meg ha eszik. :D

Akkor hízol meg ha nem mozogsz eleget. Ha eleget mozogsz, akkor akármilyen kajából ehetsz akármennyit.

2015. júl. 27. 20:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Honnan veszi ez a sok fiatal lány, hogy egy nap alatt elhízik? A hízáshoz hónapokig kell túl sokat enni. Nem értem, hogy miért kell a hízástól rettegni, főleg 40 kilósan.
2015. júl. 28. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!