Miért eszel a mekiben ha igen?
kérdező: azért nem kell túlzásokba esni
amit a boltba veszél ugyanolyan sz'r mert nincs pénze mindnekinek a 4 db-os bio almát megvenni 1200 Ft-ért és a bio tejet 600 ft-ért
én heti rendszereségel fogyasztok ott kaját, és semmi bajom sincs, itthon mozogk, eszek gyümölcsöz-zöldséget stb
ja és mitől annyira egészségtelen?? vegyünk egy sajtburgert: sajt, hús, ketchup, mustár, uborka
vagy a csibeburger amibe van saláta
ha megveszel ilyen előre panírozott ételet ugyanott vagy
szal nem kell túlzásba esni, gyökerek? egyáltalán nem érzem magam annak
ja és mekibe is van saláta, ásványvíz stb.. szal lehet ott is enni egészségeset ja és ha kólát akarok inni azt a boltba is megtudom venni szal ott vagyok ahol eddig
mit kéne látni a szemünktől? leülünk kajálni egy társasággal beszélgetni közben iszok és kajálunk huha ezt bárhol megtehetem
nemtom miért vagy így felháborodva, ha nem eszel ott nem eszel senkit se érdekel, de attól hogy vki ott eszik még nem gyökér!!
Havonta 1x-2x megyek a mekibe,eddig semmi bajom nem lett tőle nem híztam el,nem voltam beteg,rendszeresen eszem gyümölcsöt és zöldséget is,sportolok.
A bio kaja drága,egyszer vettem bio tejet és hányhatnékom volt tőle,olyat meg nem eszem amitől rosszul vagyok mégha egészséges is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!