Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért eszel a mekiben ha igen?

Miért eszel a mekiben ha igen?

Figyelt kérdés
mindenkit aki a mekiben kajál úgy de úgy de úgy seggbe b'sznék. Ezek orvosi esetek. DE MIÉRT? Mér ilyen gyökerek? Hát nem látnak a szemüktől?!?!?! Otthagynak egy vagyont egy marék szarért meg fél kilo papírért ami egyenesen megy a szemétbe. Hát semmi nem érdekli őket? A saját egészségük? A környezet? Nem beszélve az ott dolgozokról. A kapitalizmus egyik legcsodásabb példája. Egészségetekre.
2010. márc. 6. 18:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Sokszor jól esik, finom, és mert megtehetem.
2010. márc. 6. 19:02
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Egyet értek az előttem szólóval...
2010. márc. 6. 19:04
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
És mellesleg érdekel az egészségem. Nem iszok, nem cigizek, napi rendszerességgel mozgok. Na nehogy már heti/havi egyszer nem lehet mekibe enni. Valaki azt is megmondhatná nekem mitől olyan egészségtelen. Mintha a boltba vásárolt ételek 80%-a nem lenne kezelve. Akinek mekis kajára nincs pénze, valószínű a bio kajára sincs, igy megveszi az átlagos élelmiszert.
2010. márc. 6. 19:05
 4/12 anonim ***** válasza:
84%

kérdező: azért nem kell túlzásokba esni

amit a boltba veszél ugyanolyan sz'r mert nincs pénze mindnekinek a 4 db-os bio almát megvenni 1200 Ft-ért és a bio tejet 600 ft-ért

én heti rendszereségel fogyasztok ott kaját, és semmi bajom sincs, itthon mozogk, eszek gyümölcsöz-zöldséget stb

ja és mitől annyira egészségtelen?? vegyünk egy sajtburgert: sajt, hús, ketchup, mustár, uborka

vagy a csibeburger amibe van saláta

ha megveszel ilyen előre panírozott ételet ugyanott vagy

szal nem kell túlzásba esni, gyökerek? egyáltalán nem érzem magam annak

ja és mekibe is van saláta, ásványvíz stb.. szal lehet ott is enni egészségeset ja és ha kólát akarok inni azt a boltba is megtudom venni szal ott vagyok ahol eddig

mit kéne látni a szemünktől? leülünk kajálni egy társasággal beszélgetni közben iszok és kajálunk huha ezt bárhol megtehetem

nemtom miért vagy így felháborodva, ha nem eszel ott nem eszel senkit se érdekel, de attól hogy vki ott eszik még nem gyökér!!

2010. márc. 6. 19:12
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Havonta 1x-2x megyek a mekibe,eddig semmi bajom nem lett tőle nem híztam el,nem voltam beteg,rendszeresen eszem gyümölcsöt és zöldséget is,sportolok.

A bio kaja drága,egyszer vettem bio tejet és hányhatnékom volt tőle,olyat meg nem eszem amitől rosszul vagyok mégha egészséges is.

2010. márc. 6. 19:20
 6/12 anonim ***** válasza:
azért egészségtelen egy hambi mert ezeregyet megsütnek egy olajban..de ha ezt vesszük mindenhol ugyan ugy van...
2010. márc. 6. 19:59
 7/12 A kérdező kommentje:
egyáltlán nem drágáljátok?!
2010. márc. 7. 09:03
 8/12 anonim ***** válasza:
De, de egy évben egyszer kibírom. A dohányosok sem teszik le a cigartetát, mert emelkedik az ára.
2010. márc. 7. 09:32
 9/12 anonim ***** válasza:
De, drága, viszont finom. Imádom az ilyen "kajákat". Tudom, hogy nem egészségesek, de másnak a cigi, alkohol, drog, nekem a meki:)
2010. márc. 8. 14:37
 10/12 anonim válasza:
Drága, nem lakok jól vele, de nagyon finom. Sajnálom, nem bírom ki, évente szoktam megenni egy sajtburgert oszt csá. Tudom, nagyon egészségtelen, meg beleköpnek a szendvicsbe, meg egérfogak is voltak már benne. Ezért nézem meg a szendvicset, mielőtt beleharapnék.
2010. márc. 20. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!