Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ebből baj lehet?

Ebből baj lehet?

Figyelt kérdés

Most ért véget 4 napja egy hosszú,majd 3 éves kapcsolatom,úgy hogy én azt nem szerettem volna...Nem is nagyon bírom feldolgozni a történteket jelenleg,a fejemben cikázó gondolatokat meg inkább el se mondom...

A problémám az,hgy 4 napja nem bírok enni...egyszerűen egy gombóc van a torkomban,és hiába akarok,nem tudok,mert amint megpróbálok hányok...

Nem önkínzás,nem önsajnáltatás,egyszerűen tudom hogy ennek kéne de nem bírok...

Ebből lehet valami bajom?Illetve meddig tarthat ez az állapot?

2015. júl. 19. 11:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Inni tudsz? Ha tudsz legalább igyál! (lehet akár esetleg turmixot is hátha az jobban lemegy. Valamit muszáj, mert könnyen kórházban köthetsz ki dehidratáltság miatt, vagy ha még sokáig leszel így, akkor rettenetesen leoványodhatsz amivel szintén kórházba kerülhetsz. Amúgy kitartást és fel a fejjel!:)
2015. júl. 19. 11:52
 2/8 A kérdező kommentje:

Hát,2 nap alatt letuszkoltam 1 liter vizet,de az is nehezen ment,a folyamatos hányinger miatt innom sem könnyű...

Illetve ami még ijesztő,az a szívem...Rettentő feldúlt,nyugtalan,elkeseredett vagyok,és eszméletlen módon ver a szívem,de már 4 napja,úgy hgy egy pillanatra sem vagyok képes megnyugodni...már-már fáj a bal melkasom,mikor odateszem a kezem,veri a tenyeremet a szívem...ez ellen mit tudok tenni?vagy ebből nem lehet bajom?

2015. júl. 19. 12:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem tesz jót a szervezetednek ha ez hosszú ideig fent áll az biztos. Nincs valaki akivel tudsz beszélni? Kiönteni neki a lelked? Hátha az segít a továbblépésben:)És ha esetleg gyümölcslét tudsz inni vagy magas cukortartalmú dolgot az lehet jobb, legalább valami energiát viszel be. Erről jut eszembe, a kikevert (buborékmentesre) kóla nagyon jó a hányingerre, hányásra:)
2015. júl. 19. 12:09
 4/8 A kérdező kommentje:

Beszélgettem a legjobb barátommal,anyummal,de mindig csak erről...semmi nem tudja elterelni a figyelmem...

Illetve ami nehezíti a helyzetet,hogy sírva mondta a szemembe hogy ő még szeret,de most úgy érzi hogy egyedül kell lennie....Így hiába gondolom hogy ebből nem lesz semmi,a reményt ezzel ő maga adta el,azt meg nemtudom elengedni...

Én voltam neki az első,minden tekintetben,egyszerűen imádott,néha már-már fojtogatóan,nem hiszem el hogy így eltud felejteni...

2015. júl. 19. 12:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha nem is lesz belőle semmi, akkor is biztos vagyok benne, hogy soha se fog elfelejteni:) Amúgy nem tudom hogy ez most jó e, de szerintem van esély rá hogy visszatér hozzád, láthatóan még most is szeret. Hallottam már ilyet, hogy sok évnyi együttlét után szüneteltek, majd megint összejöttek és azóta együtt vannak. Ami meg a lelkizést illeti úgy látom az már meg volt, szóval a helyedben én csinálnék valamit ami lefoglalja egy kicsit az agyadat. Én pl amior szomorú vagyok, ytot nézek:) Egy idő után szinte teljesen el felejted mi is volt a bajod...persze én ennyire még sose voltam ki...nagyon sajnálom:( Ha kell, szívesen linkelek vicces videókat...
2015. júl. 19. 12:53
 6/8 A kérdező kommentje:

Levittem a cuccait,amik nálunk voltak,mivel közel 40km-re lakik tőlünk...5 órán keresztül beszélgettünk,mikor csak úgy megöleltem,sirva fakadt...mikor törölte a kapcsolatot fb-ről,odafeküdtem mellé,rátettem a fejem a vállára és néztem a telefonját hogy mit fog csinálni,és sírva fakadt...

kérdeztem szeretné-e megtartani a gyűrűt amit tőlem kapott karácsonyra,azt mondta hordani fogja...

mikor kiálltam az udvarukból,nem ment be,megvárta míg kitolatok,és míg én az út közepén álltam,ő ott állt az udvarban,a szemembe nézett,és várta míg elmegyek...1 percig ez ment,majd mikor nem birtam eljöttem...

de közben meg azt mondja ő most azt érzi hogy ennek így kell lennie,eldöntötte hogy vége...de szeret,látom rajta,tudom...de nem bírok itthon tétlenül ülve 1-2 hetet várni hogy rájőjjön hogy mit is akar...és ha ki is birom,és arra jut hogy továbblépett,akkor? így is értelmetlennek látom az életem,pedig most még ott a remény...mi lesz akkor?

2015. júl. 19. 13:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Igazán sajnálom:c Főleg azt hogy én mondhatok itt okos dolgokat de nem fog segíteni...ezt neked kell rendberaknod magadban, ami eltarthat jó sok ideig...Kitartást és próbálj legalább inni:c
2015. júl. 19. 13:29
 8/8 anonim ***** válasza:

A legszmetebb, ha azt mondja, szeret, meg időt kér, aztán a nagy fszt! Ez csak szép szó, mert gyáva kimondani, hogy "bocs, bszdmeg, nem akarlak látni".

Én két hete szakítottam... vagyis engem dobtak... ő is sírva búcsúzott, azt mondta szeret, de időt kér, én pedig reménykedek, és reménykedek... nevetséges, tudom, hogy csak azért mondta, ne omoljak össze, és ezért már nagyon dühös vagyok rá néha.

Nevetséges, te se remánykedj nagyon, nem fog visszajönni, nyúlságból mondta, amit mondott.

2015. júl. 19. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!