Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A Warrior Diet étrend tényleg...

A Warrior Diet étrend tényleg működik?

Figyelt kérdés
2010. márc. 5. 12:25
 1/2 danielito23 válasza:

Működik! Én már egy ideje így élek és teljes mértékben elégedett vagyok. Heti 6-szor végzek edzéseket kettlebell-el, mert imádom és mellette erre az életmódra álltam át. Ez nem diéta, ez életmód. Ha így élsz, ÍGY ÉLSZ.

A diéták szerintem azért nem érnek semmit, mert alapvetően betarthatatlanok, és bennük van az hogy IDŐLEGESEK. A Warrior Diet és a Norbi update számomra az a két életmód, ami könnyű és élhető. 4 évig update-es voltam, most ezt kombinálom a Warrior Diet-tel. Gondolom az alapkoncepciót ismered, ezért arról nem írnék semmit.

A tények:

- valóban energikusabb vagyok, az éhség tényleg átlendít dolgokon és fittebbé tesz, a gondolataid tiszták, jobban koncentrálsz, kihozod magadból a maximumot. egy-két gyümölcs, fél vagy egy marék csonthéjas, sok folyadék, legfőképp víz teljes mértékben elég napközben. Este pedig a rendes evés. Na nem félreértendő!!! Nem "szart" és nem határtalan mennyiségben. Minden le van írva, logikusan és érthetően felépítve. A könyvet mindenképp vedd meg, bár magyarul még nem jelent meg. Egy jobb angoltudással azonban teljesen érthető. Kell is hogy átlásd!!!

- Az eredmények nálam, ahogy már említettem is, sok és több energia, tisztább fej, jobb közérzet, könnyedség. Szálkás, erőteljes izomzat. Nem kemikáliáktól de még csak nem is kiegészítőktől felpumpált izomzat. Nincsenek emésztési gondjaim, pláne napközben, ami nálam azért örömteli mert egy puffadás, vagy pusztán annak az érzete, hogy de jó lenne egyet tojni, ám nem tudok, teljes mértékben rá tudta nyomni a bélyegét egy napomra. Régen.

Szóval csak ajánlani tudom. Olvasd, értsd meg, tedd magadévá, élj így és felfedezed miért is jó ez. Ahogy Ori is mondja, abban a pillanatban mikor rájössz, hogy ez jó, lehet hogy karácsonyi ünnepek vagy egyéb apropók miatt leállsz róla pár napra, de utána visszatérsz mert hiányozni fog!!!

2010. aug. 14. 10:56
 2/2 A kérdező kommentje:
hú ez kimerítő válasz volt, köszönöm szépen
2010. aug. 15. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!