Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nem lesz bajuk a babáknak?

Klaki kérdése:

Nem lesz bajuk a babáknak?

Figyelt kérdés
Diétára vagyok ítélve, magas lett a cukorterhelesem. Két baba fejlődik bennem, de félek, hogy ez a mennyiség amit megeszem nem elég nekik. 180g szénhidrátot ehet egy nap, szigorúan be is tartom. De egyfolytában éhes vagyok. Féltem őket nagyon.
2015. júl. 16. 20:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem aki osszeallitotta a dietadat az figyelembe vette, hogy mibol mennyire van szukseguk. De ha nem bizol benne akkr menj el masik dietetikushoz. Sajnos muszaj nagyon szigoruan betartanod a dietat, mert ha nem teszed azzal fogsz inkabb artani a babaknak! Ha eszel terhesvitamint is akkor a szukseges vitaminokat stb potolod.
2015. júl. 16. 20:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, 180 gramm elég nekik. Csak kaloria és fehérje is legyen elég. A magas vercukorszint az, ami árthat.
2015. júl. 16. 21:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem kell éhezned. Használd a szénhidrát táblázatot: [link]

Ami a legfontosabb, várandósság ideje alatt nem duplán kell enni, hanem duplán kell lélegezni! Esetedben triplán :) Jó egészséget kívánok mindhármatoknak.

2015. júl. 16. 21:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Mivel a test élelmi szénhidrátigénye zéró, gondolom, a babáknak sem igazán van szükségük sokra, 180g pedig azért elég sok. Vannak, akik a töredékét eszik terhesség alatt.

Ne legyél éhes, egyél! Nemcsak szénhidrátot lehet enni, nem értem. Nem bírod a zsírt? Bár 180g ch s megfelelő fehérjebevitel mellé nem is kell belőle sok...

2015. júl. 16. 23:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Sokkal jobban Megnyugodtam. Szigorúan betartom, a babák érdekei miatt. 😃
2015. júl. 17. 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!