Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miert neznek hulyenek?

Miert neznek hulyenek?

Figyelt kérdés

Vendegsegbe jottunk,aztan amikor momdtam,hogy el kell mennem boltba venni turot,salatat,vizet stb. Akkor tok hulyenek neztek... Nem akartam,hogy rossz szemmel nezzenek ram,ezert persze a hazi kosztot ettem,ami mindig tartalmazott szemhidratot... Altalaban nem eszem szenhidratot,feherje dusan etkezem,rengeteg nyers salataval.

Szerintem most biztosan ramjott par kg,amit ha hazamegyek ugyis ledobok. Mas emberek miert nem torodnek ennyire aznegeszseges etkezessel?

2015. júl. 16. 08:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezo..

Elso vagyok.Mit tartassz rossznak a mondandomban?

Egyebkent egy,vagy ket kajalastol nem fog felszaladni rad 2 kilo,de ha megis,az azert van,mert a CH sok vizet meg tud kotni.Szoval a 2kg nagy resze viz.

2015. júl. 16. 23:39
 12/14 anonim ***** válasza:
Elozo vagyok.Rendszeresen sportolok,(testepites) 68KG vagyok,17eves,es bocsanat,de nem tehetek rola,h nem vagyok szep :/
2015. júl. 16. 23:41
 13/14 anonim ***** válasza:
Az utolsónak mélységesen igaza van. Én sem hízás miatti félelemből nem eszem szénhidrátosan vendégségben (max. néha, ha nagyon megéri a cucc).
2015. júl. 16. 23:41
 14/14 anonim ***** válasza:
*Utolsó előttinek. Pörögnek a hozzászólások.
2015. júl. 16. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!