Lenyeltem egy gitár pengetőt véletlen. Mikor jön ki? :$
Figyelt kérdés
Az a cink, hogy nem is az enyém. Kölcsönbe van. :D2010. márc. 4. 18:08
1/11 anonim válasza:
Miért vetted a szádba?
Könnyes vakbél gyulladást is kaphatsz!!
4/11 A kérdező kommentje:
Hát pötyögtem a számítógépen tabot keresve és addig a számban tartottam ki akart esni aztán nem tudom, hogyan lenyeltem. :S Arra vagyok kíváncsi, hogy mennyi idő alatt fut át a testemen. Mekkora az esélye a vakbél gyulladásnak?
2010. márc. 4. 18:20
5/11 anonim válasza:
max 2 nap alatt kijön, ha eszel rendesen.
de hű, kölcsönbe van... vissza is akarod adni? :D
6/11 anonim válasza:
1-2 nap
de elég nagy tárgy, de reméljük nem lesz gond, has fájás, görcs, hányinger, hányás a tünet.
7/11 anonim válasza:
hú szegénykém!
Menj el dokihoz, ha 2 nap alatt nem jön ki és fáj a hasad.
Már most vehetsz egy másikat!
8/11 anonim válasza:
Csak nehogy elakadjon valahol. Ha 1-2 nap alatt nem lesz meg, menj orvoshoz.
9/11 anonim válasza:
hát nem tudom milyen gitárpengetőre gondolsz. van több fajta is. ha gumiból volt akkor szerencséd van könnyen ki fog jönni. ha fémből volt, az már necces. akkor menj orvoshoz, mert nem hiszem hogy egykönnyen átslisszan a beleiden.
10/11 anonim válasza:
jah ilyen velem is előfordul sokszor hogy beveszem a számba fogaim közé.. De nemtom én se hogy tudtad lenyelni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!