Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan vigyek be elegendő...

Hogyan vigyek be elegendő folyadékot?

Figyelt kérdés

Világéletemben ettől szenvedek. Nem tudok meginni télen fél litertől többet, nyáron egy litertől. Ha többet iszok, 10-15percenként kell pisilnem de nagyon durván. Több munkahelyről is elküldtek emiatt, mert pl sokat beszéltem sokat ittam, mehettem pisilni..ha estére iszok, óránként kelek fel, ki se alszom magam.

Orvosról orvosra jártam, soha nem mutattak ki semmit, majdnem 10éven keresztül. Pedig 35fokban kéne vagy 3 Liter víz, de akkor is max 1 liter.

Ja és még így is nagyon maximum 3órát bírom tartogatni a pisilést..

Sok gyógyszert, vitamint szedtem már, semmi nem jön be.

2015. júl. 11. 11:22
 1/1 Titusztitusz ***** válasza:
Próbálj meg GYAKRABBAN INNI, de KEVESET...A panaszaid egyik oka szerintem az lehet, hogy EGYSZERRE iszol túl sokat...És így a vesék HIRTELEN ÉS GYORSAN válasszák ki a felesleges folyadékot...A másik ok, ami a panaszaid hátterében állhat az az, hogy valszeg SÓSZEGÉNY az értended...Próbáld meg az ételeidet egy kicsit jobban sózni, mert sószegény étrend esetén a víz pillanatok alatt kürül a szervezetböl, vagy a vesék álltal, vagy az izzadással...(Ezért is szokták ajánlani nagy hőségek idején, hogy a népek igyekezzenek sós dolgokat enni...Avagy sót nyalni időnként...Mivel a konyhasó bevitel VÍZVISSZATARTÓ HATÁSU, és így az ember még nagy hőségben sem szárad ki olyan gyorsan, mint amúgy...)
2015. júl. 11. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!