Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha reggelizek, egész nap...

Ha reggelizek, egész nap ehetnékem van?

Figyelt kérdés

A reggeli a legfontosabb étkezése, ok. Magamnál viszont azt tapasztalom, ha reggel rögtön megtöltöm a gyomrom, egész nap többet eszek... Viszont ha én ebéddel kezdtem a napot 12-1 óra körül már aznap semmit nem kívánok...

Vagy ez is tök egyéni? Hallgassak a szervezetemre, a reakcióimra és ne reggelizzek ha nem tartom szükségesnek és ennyi?

2015. júl. 5. 16:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Azt hittem csak én vagyok ilyen furcsa :D Én képtelen vagyok reggel enni, szabályosan rosszul leszek tőle, de még a gondolatától is. Ha mégis van rá időm, hogy nyugodtan sikerüljön kivitelezni, és kívánom is (pl. szabadnap :)) akkor én is egész nap kajás leszek tőle. Egyébként úgy vagyok vele, hogy felőlem lehet megahiperszuper fontos, ha nem megy, akkpr nem fogom magamra erőltetni. Viszont jó alternatíva helyette valamilyen turmix (joghurt, friss/fagyasztott gyümölcs, méz/nádcukor, ebbe lehet tenni zabkorpát, lenmagot, csupa jópofa cuccot, ami nem zavar ivás közben) - ezt fél perc alatt le lehet dönteni, az energia meg a rostok meg minden anyámkínja megvan, és nem leszek tőle egyfolytában éhes. (délig :D)
2015. júl. 5. 17:14
 2/2 A kérdező kommentje:
Udv a taborban akkor! En is neha muszajbol ledontok egy smoothiet vagy juiceot es kb ennyi is... Kulonben jon az egesznapos zabalas...
2015. júl. 5. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!