Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Az édesítő hizlal?

Az édesítő hizlal?

Figyelt kérdés

Családban lett egy cukorbeteg, azért most sok mindenbe édesítőt használunk. Az elmúlt kb. 1 hónapban 5 kg-t híztam, úgy hogy ugyanazt eszem, ugyanannyit, mint korábban, ugyanannyit is mozgok.

Az édesítőtől lehet? Vagy valami mástól? Valamilyen betegség?

2015. jún. 29. 19:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha hízol is, biztos hogy nem az edesitotol.
2015. jún. 29. 19:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Milyen édesítő?Mert a legtöbb nullkalóriás,nem hízlal.Mástól lehet,de rá van írva,hogy mennyi kalória.
2015. jún. 29. 19:48
 3/8 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor nem tudom, mitől van. Remélem, nincs semmi bajom :( Eddig csak egyszer volt ilyen, hogy ennyit híztam, de akkor abbahagytam a sportot és zabáltam.
2015. jún. 29. 19:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem tudhatjuk, az a helyzet. Lehet, hogy Rád úgy hat az édesítő, hogy jobban kívánod az ételt és automatikusan többet ettél...
2015. jún. 29. 21:46
 5/8 anonim ***** válasza:

javaslom a természetes édesitőszerek használatát.

mesterségesek károsak, aki nem cukorbeteg ne fogyassza-

2015. jún. 29. 21:54
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem ettem többet. Pont ez a lényeg, hogy ugyanazt eszem és ugyanannyit, mint eddig is.
2015. jún. 30. 09:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Márpedig az édesítő semmi kalóriája nem fog nagy zsírpárnákat építeni... Akkor lehet, hogy vizet tartasz vissza, de ennyit? Azt észrevennéd, ha nagyon vizesednél. Mindenesetre fura, de ha nem eszel máshogyan, ez nem lehet zsír.
2015. jún. 30. 12:55
 8/8 A kérdező kommentje:

Nem is látom magam vastagabbnak. Nem látszik.

Most jött meg, ilyenkor fel vagyok puffadva. De az sem lehet ennyi. 1-2 kg-val szokott csak akkor többet mutatni.

Majd megmérem máshol is, már arra is gondoltam, hogy nem is jó a mérleg.

2015. jún. 30. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!