Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miert baj ha tul magas az...

Szim44 kérdése:

Miert baj ha tul magas az inzulin szimntem?

Figyelt kérdés

Elore is bocsi hogy nem irok ekezetet...Ma jott meg a cukorterheles eredmenye es cukorbeteg vagyok..DE. az mondtak higy fogyjak le 5 kilot mert tul magas az inzulinom...nem ertem..

Ez miert baj????

2015. jún. 29. 18:29
1 2
 1/12 anonim válasza:
Az emberi test működését fenntartó tényezőknek van normális értékük, határértékük, ha valami alul- vagy túlműködő, akkor az rendellenes, azaz nem normális. A te esetedben az inzulin túltermelődik, amit a túlsúlyod csak súlyosbít. Nagyobb eséllyel alakulhat ki érelmeszesedés, magas vérnyomás, csontritkulás és még sok más krónikus betegség.
2015. jún. 29. 18:42
 2/12 anonim ***** válasza:
Ez így lehetetlen egyszerre.
2015. jún. 29. 18:45
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha nő vagy akkor nehezen eshetsz teherbe!
2015. jún. 29. 18:47
 4/12 anonim válasza:
Diabétesz esetén magas a vérben a cukorszint. Ennek eredményeként túl sok inzulin is termelődik, ami nem normális. Így fokozza az éhségérzetet, az meg elhízáshoz vezet. Az meg csak rosszabb hatással lesz a szervezetre.
2015. jún. 29. 18:47
 5/12 anonim ***** válasza:
Cukorbetegnek pont kb. Semmi inzulintermelésük sincs, ha egyes típusúak.
2015. jún. 29. 18:49
 6/12 anonim ***** válasza:

Ha sok az inzulinja akkor nem alacsonynak kéne lennie?

Valami Merditomid vagy Metrotimad vagy mit adnak ilyenkor.

De mondjuk én ezt mindig keverem.

Szerencsére csak külső szemlélő vagyok.

2015. jún. 29. 18:51
 7/12 A kérdező kommentje:
14 eves vagyok szoval terhesseg nagyon nem erdekel 😂 de amugy 46 kilo.vagyok 150 cm es 11.6 os cukrom volt a cukorterhelesen...de megis magas az inzulinom..
2015. jún. 29. 20:38
 8/12 Szintiszoli123 ***** válasza:

Ha magas az inzulinod, akkor a hasnyálmirigyed még győzi termelni. Vagyis még nem ment tönkre. Ergo, nem vagy cukorbeteg, max inzulinrezisztens (szerintem). Most válts életmódot, amíg lehet.

Kevesebb CH, több zsír, sok mozgás, fogyj le!

2015. jún. 29. 20:39
 9/12 A kérdező kommentje:
Mindenki azt mondja hogy 14 evesen fejlodesbe van a szervezet es ne fogyjak sehova...ja es de sajna az vagyok..ma jott meg az eredmeny..konkretan megmondtak hogy cukros vagyok
2015. jún. 30. 00:32
 10/12 Szintiszoli123 ***** válasza:

Bocs, nem tudtam, hogy csak 14 éves vagy. Akkor ez egyes típusú, ahhoz pedig nem értek és egész más dolgok vonatkoznak rád, mint a kettes típusúakra.

Iskolai végzettségedből adódóan nem fogod még érteni a dolog orvosi hátterét.

Figyelj biosz órán és hallgass az orvosokra.

2015. jún. 30. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!