Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Egyetlen Xilox beszedése után...

Egyetlen Xilox beszedése után mennyi idővel ihatom meg dédelgetett 1 doboz Kőbányaimat?

Figyelt kérdés
Most, hogy nem fáj ez az izé (ízület), jól esne az az 1 sör, amit szántam magamnak ma estére, esküszöm egyfajta jutalomképpen (tudod, az idióta szlogenjük mostanában). Tudom, first world problem, meg azt is sejtem, hogy ma már nem iszom meg, de úgy a jövőre nézve hasznos lenne tudni, hogy kb mikor nincs a szívmegállós móka úgy egész biztosan tőle. Olyat én is tudok tippelni, hogy várjak egy hetet, addig biztos kiürül a májból... Segítsetek! :) Aki egy kicsit rálát, és esetleg átérzi egyébként cseppet se kellemes helyzetemet, szánjon meg! :) Érted: minden oké, erre itt van ez az ízület, és pont most, gyakorlatilag a menny legszebb felhőjén ülve nem szisszenthetek egy köböst. :'(

#alkohol #Xilox #nimezulid #igyunkagyógyszerre
2015. jún. 26. 21:03
 1/1 hör-mör ***** válasza:
Kedves Kérdező!Nyilván sok mindentől függ,hogy mennyi idő alatt szívódik fel a gyógyszer és lehet utána "bűnözni"! Általában 3-4 óra elteltével már nem igazán szokott gondot okozni az alkohol kis mértékű fogyasztása!
2015. júl. 3. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!