Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek elhízhatok emiatt...

Szerintetek elhízhatok emiatt az egy nap miatt?

Figyelt kérdés
ma ettem egy marék csipszet ami azért gondolom nem nagy tragédia de emellett ma ebédre dupla annyit ettem mint szoktam és nagyon fel is puffadt tőle a hasam és elég kellemetlen érzés félek hogy visszahízom mivel nemrégen sikerült lefogynom
2015. jún. 25. 18:14
 1/4 anonim válasza:

Ne aggódj, nem fogsz elhízni...Súlyfelszedéshez többnapos zabálás kell, szóval mindennap el kellene játszanod ezt, ahhoz, hogy látványosan visszahízd, amit leadtál... Egyébként meg ha az a csipsz tényleg egy marék volt, akkor az egyáltalán nem sok!

A felpuffadt has is teljesen normális nap végére. Nem lesz semmi baj.

2015. jún. 25. 20:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha tudnád, hány 3000 és 4000 kcal közti napom volt, amióta fogyni kezdtem :D No, ennyitől valami sok nem tud feljönni, de ha másnap automatikusan "korrigál" a test (én ilyen napok után sokszor alig vagyok éhes másnap), vagy ilyenkor pazarlóbb (van, aki ilyen, a felesleg zömét spontán elégeti), akkor egészen minimális lehet a hízás, de ha mind lerakódik, akkor is mi van, alkalmilag 10-20 deka feljön, máskor majd lemegy :) Ne legyen az ilyesmi sűrűn és kész. Nem vagyunk gépek, néha több kell.
2015. jún. 25. 21:45
 3/4 anonim ***** válasza:
nem.
2015. jún. 25. 23:34
 4/4 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat nagyon megnyugtattatok egyebkent reggelre tenyleg normalis lett a hasam
2015. jún. 26. 06:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!