Miért nem hiszik el az emberek hogy az aszpartam, az ízfokozók és a hidrogénezett növényi zsír káros?
Szerintem is elhiszik, de azt beláthatod, hogy borzasztó nehéz kikerülni őket, és azt is, hogy az emberek java nem engedheti meg magának a biokaját. Én is elhiszem, hogy nem kimondottan hasznos a szervezet számára, de szerintem amit manapság csinálnak belőle az nem más mint tömeghisztéria. Ha valamiről azt hallom hogy káros, akkor megpróbálok valamiféle cikket, kutatást, egyszóval valami számomra is hiteles bizonyítékot találni ( az aszpartammal kapcsolatban amúgy még nem találtam ilyet) és csak akkor hiszem el, nem azért mert egy újságcikk vagy egy bulvárműsor azt mondja.
Egyébként pl E-vel jelölik a céklából ill karottából kivont természetes színezőanyagokat, az pedig ne mondja nekem senki, hogy rákkeltő, szóval szerintem a téma egy része túl van lihegve. Amúgy a többiben egyetértek veled.
Tényleg elhiszik,csak leszarják.
Amennyire lehet kerülöm ezeket a dolgokat,de sajnos tényleg nem lehet teljesen kikerülni őket,mert nincs időm minden nap kenyeret sütni,de amit lehet kerülök.Csak olyan zöldségesnél vásárolok,aki őstermelő,és nem használ vegyszert.Nem fogyasztok porból készült ételeket,de mindent nem lehet elkerülni.
ez kicsit a farkast kiálltó juhászfiú esete.
nap mint nap, egyre újabb és újabb hírek repülnek fel arról, hogy mi minden káros az egészségre. Az emberek egész egyszerűen már nem reagálnak, mert a sok hülyeség között elveszik az ami igazán fontos.
Egy kis érdekesség ha van kedvetek olvassátok el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!