Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Előre elnézést ha rossz...

Előre elnézést ha rossz kategóriát választottam. Ha 1-2 napon át nemszek semmit, de még egy falat kenyeret se, azzal érek el fogyást?

Figyelt kérdés
2015. jún. 20. 19:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Minimális fogyást érhetsz így el, fél kilót kb. Viszont a szervezetedre sokként hatna, felborulhat az inzulintermelésed pl., és az ilyen fogyást fél nap alatt vissza szokták hízni, tehát nem lenne tartós. Gyümölcsöt azért egyél, és sok folyadékot.
2015. jún. 20. 19:56
 2/4 anonim ***** válasza:
izomból fogsz fogyni, teljesen hülyeséget csinálsz.
2015. jún. 20. 21:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Csak azt éred el hogy tönkreteszed az anyagcserét.

A lényeg hogy egyél kevesebb szénhidrátot!!

Sok zöldség gyümölcs tejtermék húsok,

Teljeskiőrlésű kenyér, cukor csoki édesség rágcsálnivalók ritkán, cukros italok gyümölcslevek se.

Ezen kívül testmozgás.

2015. jún. 20. 22:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Alapvetően nincs értelme szenvedni (már ha szenvedsz, én simán tudnék böjtölni pár napig, de fogyás céljából nem lenne nagy ötlet), elég kevés fogyást okoz. 1-2 nap viszont ahhoz is kevés, hogy lassuljon az anyagcseréd s bár bomlik izom, az se sok, 1-2 napi fehérjeszükségletünk nem sok, bár a szükséges glükózhoz is kell izmot bontani, de az sem olyan vészes. Bár én azt a valahány deka izmot is inkább megtartanám.
2015. jún. 20. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!