Nekochan8 kérdése:
Laktóz-érzékeny vagyok? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy az vagyok? Már egy jó ideje, ha valami olyan ételt/italt fogyasztok, ami tartalmaz tejterméket, azután görcsölni kezd a gyomrom, fáj a hasam és hasmenésem is lesz. Viszketés meg kiütés is megjelenik néha rajtam.2015. jún. 17. 17:42
1/4 anonim válasza:
Igen. Menjél el vele az orvoshoz, mielőtt még félrekezelnek, valami tünet miatt.
2/4 anonim válasza:
Mint a legtöbb ember, ez eléggé valószínű.
Nekem nem tudták kimutatni, szerintem ne primitív orvosi vizsgálatokra hallgass, el vannak adva hiteles módszereknek, közben egy részük csak megbízhatatlan szemfényvesztés. Kuruzslás :D
3/4 anonim válasza:
Ennek a "betegségnek" egyetlen gyógymódja van, elfelejteni a tejet, és a tejterméket. Én így jártam április táján ( gondolom már előbb elkezdődött, csak mindíg másnak tudtam be). Az orvos annyit mondott, hogy "akkor ne tessék tejet inni." Még csak hitelesen kimutatni sem tudják, kezelni meg semmiképp.
4/4 anonim válasza:
Dehogynem kezelik. Laktaz enzim keszitmeny pontosan ennek a kezelese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!