Mi az a vizmentes laktóz? Ez van a gyógyszerem összetételében, és én sulyos laktóz érzékeny vagyok.
Az egy újabb szemét, amit minél több dologba beletesznek, hogy mellékhatást okozzon az embereknek.
Derekaddal menj el akupunktúrára és gyógytornákra.
Összetevők
Növényi olaj és zsír, Só, Fűszerpaprika, Vöröshagymapor, Cukor, Ízfokozó (nátrium-glutamát, nátrium-guanilát, nátrium-inozinát), Főtt szárított halpép (6%), Aromák (mustárral), Paprikakivonat, Színezék (karamell-ammóniás), Cayenne bors, Zellermagpor
Elvileg a knorr cucc nem tartalmaz laktózt. Gyakorlatilag miért kell műkaját enni? Remélem nagy kielégülést okoz, mert a gyártónak, aki örömét leli emberek ócska hulladékkal történő etetésében, hidd el hogy élvezi ahogy te megeszed ráadásul fizetsz is érte.
De elvileg nincs benne laktóz. Knorr, mert így szeretem (L)
Mi az a kérdés, hogy mi a vízmentes laktóz? Kristályos vegyületekben lehet kémiailag kötött víz, ebben meg nincs. Miért olyan fontos kérdés ez, hogy le kell írni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!