Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Biocom vagy CaliVita termékek...

Biocom vagy CaliVita termékek a jobbak? Melyiket ajánljátok?

Figyelt kérdés
Köszi!

2015. jún. 16. 17:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Azt amelyikkel tudsz azonosulni. A termékkel, az üzletpolitikával, a vezetőkkel stb. Sokrétű dolog. De mindenképp legyen Magyar képviselete, és eladható terméke, Legyen legalább 5 éves a cég, de inkább öregebb. Nem árt, hogyha tőkeerős a cég. Ez ugye a fejlesztések miatt fontos.

Amiket gondolkodás nélkül ajánlani tudok. Amway, FLP, Nu skin Ezek itthon a legismertebbek és a legnagyobb forgalmat is generálják.

Vannak olyan cégek amik valamilyen szolgáltatást kínálnak, na azoknál lehetnek nagy kavarodások.

Van egy amire viszont szerintem érdemes lesz oda figyelni a netfone. Egyelőre még nem annyira jelentős magyar cég, viszont egy teljesen új koncepcióval álltak elő a távközlési és mlm piacon.

Engem főleg a magas oktatási költség tart vissza még mindig. Vannak más kifogásaim is, de talán ezek is eltűnnek majd egyszer. :)

2015. jún. 18. 19:48
 12/16 A kérdező kommentje:

az FLP-ről azt hallottam, hogy meg kell venni egy csomó dolgot, raktározni és egy csomó emberen rajtamaradt..

számomra azt fontos, hogy ne legyen kötelezettség, havi vásárlás, és nagy belépő összeg, illetve legyen oktatási anyag

a calivita 20 éves és úgy hallottam h rengeteget fejlődik éves szinten.. meg kaptam egy kiló cd-t is rokonomtól :) meg olyan termékeket láttam amit sehol azelőtt..

de még várom a véleményeket

2015. jún. 19. 01:10
 13/16 anonim ***** válasza:

"az FLP-ről azt hallottam, hogy meg kell venni egy csomó dolgot, raktározni és egy csomó emberen rajtamaradt."

Ez úgy hülyeség ahogy van. Semmit sem kell csak lehet. De aki olyan hülye, hogy a szerződést sem olvassa el amit aláír azt csak sajnálni tudom. Ugyanis minden termékeg 12 hónapig visszavásárol a cég, ha valaki úgy dönt, hogy nem kell neki. És semmit sem kell venni csak amit lehet. Sőt a cég tiltja a nagy mennyiségben való vásárlást, illetve azt már az igazgatónak engedélyezni kell.

Ezért nem kell bedőlni, az ilyen mendemondáknak. Minden fent van a neten el lehet olvasni, meg fel lehet hívni a cégeket és meg lehet kérdezni. Ez ugye a magyar képviselettel rendelkezőknél elég egyszerű. Már aki egyáltalán nem olyan hülye, hogy sz@rik az egészre.

Oktatási anyag meg van minden normális cégnél. Sőt a fejletebbek nem ragadtak le a CD-nél én már nem is tudom meghallgatni az itthon lévőket sem. Van valami régi cd lejátszó mélyen elásva valamelyik szekrényben vagy hol, de ma már az online oktatás meg esetleg a pendrive az aktuális.

2015. jún. 19. 16:01
 14/16 anonim ***** válasza:
Szia!Tévesen tájékoztattak az FLP-ről, feltehetően olyan, aki nem ismeri, vagy őt is rosszul informálták.Annyi terméket vásárolsz, amennyire szükséged van, csak a minimum legyen meg mindig. Nem kell raktározni és valóban visszavihető, ha nem kell.Nincs kötelező havi vásárlás se egyéb kötelezetség és a belépéshez se kell nagy összeg, csak a vásárolt termékek árát kell kifizetni.Nem csak sok oktatási anyaga, de rendszeres ingyenes tájékoztatókat, oktatásokat is tartanak és van egy nagy orvosi háttere is. Vannak nagyobb fizetős , de nem drága képzések is, ahova világhírű előadókat hívnak.Én azt javaslom, hogy nézz utána a neten a cégeknek, olyan emberektől tájékozódj, akik valóban ismerik őket, menj el, nézd meg a rendezvényeiket, hasonlítsd össze a termékpalettákat és üzleti lehetőségeket. Sok sikert!
2015. jún. 19. 22:17
 15/16 anonim ***** válasza:

"az FLP-ről azt hallottam, hogy meg kell venni egy csomó dolgot, raktározni és egy csomó emberen rajtamaradt."

Ezt biztosan olyan ember terjeszti aki a konkurenciánál dolgozik és azt hiszi, hogyha a másik céget rossz színben tünteti fel, akkor előnyhöz jut. De ez tipikus amatőr hiba, mert pont ettől lesz hiteltelen.

2015. jún. 20. 00:21
 16/16 Ludrienn válasza:
Mi a Calivita cég termékeit fogyasszuk már 9 éve. Én nem nevezném szürke cégnek. Ő volt az első aki Magyarországon először vitaminokat forgalmazott. 27 éves múltú cégről beszélünk aki 37 országban forgalmaz termékeket. A legmagasabb minőségi garanciákkal. Ők engedélyeztették Magyarországon pl: az 1000 mg-os C vitamint,(már akkor gyártották a cégnél a természetes hatóanyagokból kivont, hosszú felszívódású formát)ma pedig milyen reklám propaganda folyik hogy ilyen létezik. 27 éve itt van. pl a Probiotikumok útját is ők járták ki. California Fitness néven. És miért nem hallani oly gyakran? Mert nem erőszakos és nyomulós cég. Reklám nélkül működik.. és fejlődik. Sok cég reklám nélkül azonnal lehúzhatná a rolót. És ha informálódnátok tudnátok, hogy a legtöbb táplálékkiegészítőnek a forgalmazásához csak bejelentési kötelezettségnek kell eleget tenni.. A legtöbb elbukna a teszteken. És az, hogy milyen káros a rendszer csak olyan ember ír le akinek fogalma sincs a hálózati marketingről. Szóval bátran válaszd a Calivitát!!! ludányiné Adrienn
2017. okt. 29. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!