Biocom vagy CaliVita termékek a jobbak? Melyiket ajánljátok?
Hogyan ítéled meg a termék, vagy a gyártó "jóságát", minőségét? Én azután mennék, hogy ellenőrizhető-e, hogy mi van a termékben, nyert-e teszteket, a gyártó mióta van a piacon (gyárt-e, vagy csak vásárol kínából, átcímkéz, majd marketingel és forgalmaz), foglalkozik-e fejlesztéssel, kutatással..
Szerintem a fenti két cég totál szürke szereplő a piacon...
mire gondolsz arra, hogy értékesítő robot?
a termékeket a calivitánál az FDA ellenőrzi úgy olvastam a biocomosok drágábbak
mért baj az ha mlm cégtől vásárolok? és ha értékesítenék is: nem jók az üzleti terveik?
"az FDA ellenőrzi"
Az FDA minden usában forgalomba hozott terméket ellenőriz. Ez annyit jelent kb., hogy mérget nem tartalmaz. Semmi mást nem jelent ez.
"értékesítő robot": Az emberek MLM fóbiájával nem kell foglalkoznod...
Két külön ember írt neked. Én egy harmadik vagyok csak a százalék egyezik. :)
Az MLM egy nagyon jó lehetőség az ismerettségi kör építésére vagy a rombolására is. Tudod ez olyan, mint a kés. Tudsz vele szelni és nyakat is elvágni. Attól függ, hogy te hogyan használod.
Az mlm fóbia a második lehetőségből adódik. De ennyi erővel bármit ide lehetne írni, mert kontárok mindenhol vannak. Sőt ne legyél vállalkozó sem, mert a legtöbb vállalkozás befuccsol. Ezek szerint van vállalkozás fóbia is.
De elég csak megnézni a hozzászólásokat, az egyik a kérdésre válaszolt és valóban segíteni akart a másik meg csak kötözködni jött ide. Ezek alapján jó képet kaphatsz arról, hogy ki melyik kategóriába tartozik.
Azt meg, hogy melyik termék a jobb, ahhoz csak akkor tudnánk valóban válaszolni, hogyha kipróbálnánk mindkettőt, de még akkor sem biztos.
Sosem mondok véleményt egyik cég termékéről sem csak ha kipróbáltam. Egyik cég sem túl ismert a magyar piacon, ettől függetlenül lehetnek jó termékeik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!