Emésztetlen ételdarabok a székletben?
az utóbbi időben azt tapasztaltam hogy székelés előtt fáj jobb oldalt a hasam nyomásra (gondolom bél..) és sok emésztetlen étel van a székletembe (ahogy bement, úgy jött ki) rizs, répa, stb.. ( volt hogy ettem egy kínai kaját, és a répa ugyan abban a kocka formájában jött ki (apróra vágott mielőtt valaki belekötne) a rizs meg állandó ha eszem. tehát megeszem 200grammot egy nap, abból 100 kijön. szó szerint. elmentem orvoshoz, és adott egy emésztés segítőt, attól minden jó volt. de nem élhetek azon.. a fájdalom azóta elmúlt, viszont ez az emésztetlen étel megmaradt. gondolom köze van a másik kérdésemhez: http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__6855..
De azt rájöttem hogy mivel nem emésztek meg mindent, általában a felét a dolgoknak, kevesebb tápanyag szívódik fel, és elmarad a fejlődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!