Miért kell minden 2. órában ennem?
Mikor és miket szoktál enni?
Mert ha mondjuk normális ételeket eszel napi 5-6szor 2-3 óránként, akkor teljesen rendben van.
Részvétem, én utálnék gyakran enni, az tuti, nekem nem hiányzik, hogy folyton fellőjem az inzulinomat (attól éhes leszek, nem később, akkor). Bár a Te korodban azt se tudtam, mi az inzulin. De már akkor sem ettem gyakran (inkább egyfolytában, a rosszakaróim szerint, de nem reggel kezdtem el).
Miket eszel? Térfogat vagy kalória nem megy? Mert kis térfogatban is lehet igencsak rendes kalóriamennyiségű laktató ételt enni... Ami után elég nehéz megéhezni hamar, akkor is, ha 16 éves srác vagy, akiket azért néha nehéz jóllakatni.
Én inkább ellenkezőleg változtam, de ez nagyon kényelmes és jó nekem. De azzal sincs baj, ha valakinek gyakrabban kell ennie, ha amúgy ez neki megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!