Feherliszt es cukor nelkuli elet, de hogyan?
Figyelt kérdés
Szeretnek egeszsegesebb eletmodra valtani,nem fogyasztani feherlisztet illetve cukrot.. Helyette mondjuk teljes kiorlesu tesztakat/kenyeret, cukor helyett pedig xilit. Sok zoldseg,gyumolcs,stb. Van itt aki igy taplalkozik? Miert es hogyan alltal at erre az eletmodra,folozatosan vagy durr bele? Jobb a kozerzeted igy? Miket szoktal enni?:) Attol felek, hogy nehez lesz igy az eletem, itthon nyilvan azt keszitek es eszem amit szeretnek,de pl a paromeknal azt szoktam enni amit az anyukaja keszit es ad nekunk.. Meg lehet hogy nem venne jo neven a parom azt sem hogy nem lehet velem elmenni egyet fagyizni/sutizni,mert ugye en nem ennek mert tartalmaz cukrot..es ilyesmi dolgok. Viszont hihetetlenul stresszes vagyok es szorongok, es sok valtozast eszkozolok az eletemben hogy ezen valtoztassak,es szeretnem ertekes etelekkel taplalni a testemet,mert nagyonis osszefuggesbe van a lelkemmel,ezen kivul par kilot le is szeretnek adni,de az elsodleges szempont az egeszsegem,kiegyensulyozottsagom es kozerzetem.2015. jún. 5. 06:43
11/11 anonim válasza:
Szia.
A cukrot már nagyon rég elhagytam,igaz előtte sem igazán éltem vele, szóval ez nem volt nehéz.
Aztán beállt nekem is a fejembe, hogy semmi édesség, semmi liszt.
Igazából én egyáltalán nem helyettesítem semmivel, szerintem a xilit és társai is pont olyanok mint a sima nádcukor (a kémiáját kellene megnézni kicsit s mindenki igy gondolná), a lisztes dolgokkal is ugyanígy vagyok.Meg lehet szokni mindent kenyér nélkül, nem eszem semmilyen kenyeret, se péksüti, semmi.
Maximum nagyon ritkán kétszersültet. De nem is érzem hiányát, nem kell és kész. Simán zöldséget, fehér húst, halat, tojást, zabot eszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!