Ártalmas egy 13 évesnek a protein az edzéshez?
Köszönöm a nulla százalékot.
Teljesen igazad van harmadik, egyébként is megenné a proteint, hiszen sok mindenben van. Viszont ezek az "edzési" proteineknek a túlzott bevitele vesekárosodást okoz, úgyhogy hajrá. Ha már 13 évesen tiszta proteint szed kiegészítőnek, garantálom, hogy nem fogja betartani a napi 1 kanál port, hanem inkább tripla adagot eszik belőle. Gratulálok, szedjétek csak, ész nélkül, főleg gyerekként.
első voltam.
Vegák szerint ártalmas (nyilván az állati fehérjére fognak gondolni).
Én azt mondom, mondd meg a mennyiségét és főleg a fehérje származását, és válaszolok. Szar, gyulladásfokozó fehérjék ártalmasok, valamilyen mértékben. Normális fehérjék meg nem, főleg értelmes mennyiségben fogyasztva.
PostalCorgi697, ezt meséld el majd hajótörötteknek is a túlvilágon. A só meg a víz sem ártalmas, minek fulladtak bele.
Idióta barmok szednek csak ilyen szereket sportoláshoz. A sport az egészséget kell szolgálja, ahhoz meg helyes táplálkozás a megfelelő, semmi ilyen cucc.
Tudom, nullára le lesz pontozva ez, is, de nem érdekel. Mindenki olyan gombot nyomogat, amilyent akar, s úgy teszi tönkre magát, ahogyan akarja.
De hidd el, nincs semmi értelme ezeknek a tápszereknek. Nem természetes dolgok ezek, akkor sem, ha 100%-ban természetazonos alkotóelemek lennének benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!