Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ez miért van így?

Ez miért van így?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok, 184m emellé 70kg, elég jól oszlik el a tömeg a testemen, és mondhatni jó alkatom van, nem izmos, inkább olyan átlagos de nincs rajtam hály csak egy minimális és folyamatosan eszek mindenfélét de egyszerűen nem hízok meg. Ez mitől van? Nem mintha hízni akarnék, csak érdekel.:D

2015. máj. 24. 08:25
 1/3 anonim válasza:

Egyreszt azert, mert még fiatal vagy, es gyors az anyagcsered, jol mukodik az emesztoremdeszered, egezseges vagy.

Masreszt meg a testalkatod ektomorf. 3 testalkat tipus van: mezo-, endo-, es ektomorf. Egy ektomorf ember magas, vekony, hosszuak a vegtagjai, vekonyabbak a csontjai es izuletei, es nem hajlamos hizasra.

2015. máj. 24. 09:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Az első hozzászóló már leírta, azt még hozzáteszem, hogy csak mert sokszor eszel mindenfélét, az nem tuti, hogy olyan nagy mennyiség a kalóriaigényedhez képest... Attól függ, mit eszel, mennyit és mit mozogsz... A párom edzés nélkül igényel közel napi 3000 kilokalóriát, ami jópár evőtálnyi ételre rúg, a reggelije ma 1,5 kilós volt... 36 éves és hízékony, gyerekkorában kövér volt. De ha egyszer nincs kalóriatöbblete, nem hízik.

Nem sűrűn szólók be a helyesírásra, de a j/ly elég furán néz ki rosszul használva, elég alapvető szavak esetében. HÁJ. Így helyes :)

2015. máj. 24. 14:30
 3/3 A kérdező kommentje:
Na igen, az a háj félreírás elég csúnya volt, valahogy benéztem Oo amúgy mindent eszek, amit találok..suliban pogácsa, szendvics (otthoni), cola, csoki otthon általában valamilyen ebéd aztán még nassolok is, chips, ropi ilyenek..elég sok tejet is iszok mellé, meg naponta kb 3-4 liter vizet, imádom a vizet.:D mozogni annyit szoktam, hogy mindenhová gyalog megyek, nem buszozok..
2015. máj. 24. 18:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!