A Coca-Cóla hasznos az agyműködésnek, és a csontoknak, meg az emésztésnek?
szerintem napi fél liter kóla egészséges, ha bőségesen táplálkozunk.
egyébként omindent nem értettem meg a vegytan órán, meg nem is vagyok rá kíváncsi. Én arra vagyok kíváncsi hogy mennyire egészséges ital a kóla, szerintem kismértékbe igazi orvosság!
a foszfor meg a foszforsav nem ugyanaz.
ahogy a só meg a sósav sem...
a foszforsav szétmarja a fogaidat.
googlizz rá, és megtudod.
Azért egy MSDS-től még nem kell összetojni magunkat, elég ijesztő lenne ugyanez konyhasóra is. :)
Kíváncsiságból rákerestem. Mutagén, vetélést okozhat, stb. :)
Ettől függetlenül nem hinném, hogy egészséges kólát szürcsölgetni. Jelen álláspont szerint árt a fogaknak, csontozatnak és a veséknek.
A foszforsav szervetlen formában tartalmazza a foszfort. A te szervezeted tudja így hasznosítani?
A tej gyengíti a csontokat, az sem megfelelő tápanyagforrás, csak a tejipar jó propagandával az ellenkezőjét hitette el az emberekkel. Persze ennyi erővel a cocacóla is hirdethetné magáról, hogy értékes és egészséges élelmiszert gyárt.
A kóla és a hamburger nem egészítik ki egymást, pusztán csak finom a sós hús, a puha gabona tészta és az édes-savanykás, aromás ital íze együtt :D
A kokaint próbáld ki, az önmagában is nagyon király, szintén függőséget okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!