Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Létezik hús függőség?

Létezik hús függőség?

Figyelt kérdés
hogyan lehet megállni? nekem 4-5 nap után az tűnik fel hogy megkívánom étkezési célzattal a háziállatot embert is,mindent ami mozog és húsa van.olyankor meg ennem kell húst különben egy hét után már láncra kéne verni mert közveszélyessé válnék úgy érzem.mit lehet csinálni?már 1-2 nap után is hiányzik.
2015. ápr. 29. 19:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Hmm. Valakik a cukorral vannak így. Önuralom.

Másrészt, inkább egyél húst és legyél kedves, másokat segítő békés, jóravaló ember :))

Mint hogy ne egyél húst, és megedd a felebarátodat.

Harmadrészt, persze hogy van. Sajna a fehérjéket is kívánja az agyunk, ugyan úgy mint a cukrot, tejfehérjéket, kokaint.. ki mire függ rá.

2015. ápr. 29. 20:51
 2/2 anonim ***** válasza:

Esetedből úgy látszik, van... Ha nem túloztál sokat, akkor elég komoly szinten állsz. Ne akard megállni, ha nélküle embert akarsz enni...

Sokan szeretnek húst enni hússal. Lehet, hogy nem ilyen erősen, de ízlik nekik és azt eszik. Sőt, állítólag valaki pár hét húsmentesség után fizikailag nem működik, bár lehet, hogy akkor elront valamit, a testnek elvileg nem kell hús.

Én akkor lennék közveszélyes, ha naponta húst kéne ennem. Vagy ha elvennék a zöldségeimet.

Ez a szép az életben, hogy nem vagyunk egyformák.

Nekem víz-, oxigén-, zöldség- és zsírfüggőségem van, de ezek jó dolgok. A húsfüggőség sem a legrosszabb, ami történhet Veled. Inkább az állatokkal, akiket megeszel, de azt is megválogathatod, milyen húst fogyasztasz s akkor még ezen is lehet segíteni. De messzire mentem, azt hiszem.

2015. ápr. 29. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!