Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan szokjak le az édességrő...

Hóbogyó kérdése:

Hogyan szokjak le az édességről? Ti hogyan csináltátok?

Figyelt kérdés
Próbálok egészségesebben élni. Illetve próbálnék. De van egy kis bökkenő. Nagyon nagyon nagyon nagyon szeretem a csokit. Szinte mindennap eszek. Nem bírom megállni. Ha nem eszek érzem hogy kell valami. Ti mit esztek helyette? Mi az ami nem olyan káros, nem annyira drága de tudja helyettesíteni? És mennyi az ideális mennyiség? Köszi előre is! :)

2015. ápr. 23. 21:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem számít, hogy a gyümölcs eredeti cukra vagy hozzáadott kristálycukor.
2015. ápr. 25. 19:01
 12/12 A kérdező kommentje:
Az én véleményem szerint, ha friss gyümölcsöt eszel, vagy aszaltat az ugyanannyi cukrot tartalmaz ( Természetesen eltekintve a cukrozott aszalt termékekről) Például a mazsolát nem cukrozzák, az teljesen rendben van. De az étcsoki is jó megoldás. Köszönöm a válaszokat! :)
2015. máj. 4. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!