Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miert gorcsolhet a gyomrom...

Miert gorcsolhet a gyomrom napok ota ha eszem? Mi segithet?

Figyelt kérdés
3 napja kezdodott, nagyon fajt a gyomrom, ezert elso nap 24 orat nem ettem, 2. nap kamillateat ittam es piritost meg maffint, ma is ugyanazt, de meg gorcsolok. Se hasmenes, se hanyas. Komoly bajom lehet? Szekletem 2 napja nincs.
2010. febr. 20. 17:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem történt valami stresszesebb dolog veled az elmúlt napokban? És pontosan hol görcsöl? Az egész gyomrod?
2010. febr. 20. 17:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Semmi kulonosebb nem torten, stersszt illetoen. Fajdogal, apro gorcsok, de nincs bennem gaz.
2010. febr. 20. 17:32
 3/7 anonim ***** válasza:
És 3 nappal ezelőtt nem ettél véletlen valami olyat,ami megviselte a gyomrodat?
2010. febr. 20. 17:34
 4/7 A kérdező kommentje:
De lehet, hogy ettem valami olyat, de az mar 3 napja volt es masnap semmit sem ettem, akkor abba is maradt a fajdalom, de ahogy elkezdtem enni egy falat etelt, ujra jottek a gorcsok. Ha nem eszem semmit nem faj, ahogy elkezdek valamit enni ujbol gorcsolok. EZ mi??
2010. febr. 20. 17:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem epekövem van és mostanában előfordul hogy egyszerűen nem tudok rendesen enni,mert egyből elkezd fájni. 21/L
2010. febr. 20. 17:39
 6/7 anonim válasza:
A hasi görcs lehet epeprobléma miatt is. Kerűlni kell a zsíros,koleszteringazdag, puffasztó ételek fogyasztását, a tésztaféléket. ne egyen aprómagvas gyümölcsöket, feketecsokit, retket! Teljes kiőrlésű élelmiszereket kell fogyasztani, kerűlni kell a friss pékárukat, inkább másnaposokat kell fogyasztani. A kefír nagyon egészséges. Finomított olaj helyett, hidegen sajtolt étolajjal kell sütni. A főzési technikák változtatásával sok mimdent ehet amit hagyományos technikával nem.Pl: Párolás, celofán, tefál edényhez nem kell olaj. A paradicsomot csak úgy eheti ha átpasszírozza, a babot is átpaszírozza. A káposztát lécserével főve eheti.
2010. febr. 21. 10:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha tényleg nem tudod mi lehet az oka a gyomorgörcsnek,jobb lenne ha elmennél orvoshoz. Elküldene vizsgálatokra és remélhetőleg kiderülne mi okozza a görcsöket. Jobbulást! :)
2010. febr. 21. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!