Vitaminhiány? Mit szedjek?
Elégé biztos vagyok benne, hogy vitaminhiányom van. Elégé levert vagyok, nincs energiám, kedvem semmihez.
Itthon zöldséget, gyümölcsöt havi 1x ha látok.
Kéne szednem valamilyen multivitamint, de milyet? Mi az ami tényleg jó és nem is drága?
Sajnos a rendszeres zöldség, gyümölcs vásárlását egyelőre nem tudom megoldani. Minimálbért kapok, abból bérlet(10), rezsi+kaja(20) hitel(30) szinte semmi se marad.
Nem dohányzom, nem kávézom, nem iszom. 1 héten keresztül mindennap vettem gyümölcsöt vagy zöldséget, eredmény -1500 ft, az 1 hónapban már 6000. Ennyim nincs! Havi 2-3 még kibírható lenne, több semmiképp!
Az meg, hogy mi a koszt itthon, ahhoz nem sok közöm van, alig tudok beleadni, nem az én szavam dönt. Dolgozom a megoldáson, folyamatosan keresem a jobb álláslehetőséget, de amíg ez van, nem tudok változtatni.
Én évek óta nem fogyasztottam gyümölcsöt. Csak daragalauskát és rizst tudtam lenyelni. Még is egy éve rendbe hoztam magam, semmin nem változtattam, csak normálisan veszem a levegőt. Mondhatom, hogy a levegőből gyógyultam fel!
Következtetés: Nem a vitaminok, a táplálék a fontos, hanem az emésztés! A normális emésztéshez oxigén kell, ami a levegőben bőven van.
Tehát lélegezz normálisan, és megszűnnek vitamingondjaid. Plusz igyál sok folyadékot. Az emésztésbe a folyadékkal viszel be oxigént. A többit privátban.
A legtöbb embernek D vitamin hiánya van. Azt mindenképpen tanácsos, 1-2-3 akár 4 IU-t.
Kivéve ha nyáron pucéran el tudsz tölteni kb félórát a napon.
A C vitamin is hasznos, több ezer mg naponta. Nem egyszerre.
Ez mind a kettő olcsó.
A tojás is televan vitaminokkal, naponta 1-2 jót tesz.
Hagyma, fokhagyma, méz-nem pasztőrizált-. Ezek sem drágák talán.
Szardínia konzerv ,2-3 hetente. 1-1 kanál mustárral.
Ennyi jut hirtelen eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!