Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ezt nem értem?!

Ezt nem értem?!

Figyelt kérdés

nyáron leszek 11 éves 144 cm és 34 kg.

Nos az lenne a kérdés hogy mit gondoltok erről.

Így hivnak.

Edzésen: Húsgombóc

Két mamámnál: ( nem hívnak de mind2 mondja hogy jaj majd én a balatonon felhízlalom mert egy deka zsír sincs rajta)

Anyukám szerint: Kicsit vékony vagyok

Apukám szerint: kicsit dok a zsír a HASAMON

Nos nagyon kérlek valaki segítsen mert nem tudok kiigazodni magammon .

Köszi mindenkinek AKI NORMÁL VÁLASZOKAT ÍR. :)

2015. ápr. 6. 20:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Ilyen a testalkatod. Vékonyka lehetsz viszont van egy kis pocakod ha azt mondogatjak. Én is már 9 évesen ilyen voltam, most 25 vagyok és nem változott az alakom.
2015. ápr. 6. 20:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Na látod, már 11 évesen megtanulod, hogy az emberek össze-vissza beszélnek. Jó tanulság! :)
2015. ápr. 6. 22:23
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat már csak az lenne a kérdésem hogy szerintetek foggyak -e?
2015. ápr. 7. 14:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Én egy 11 évesnek csak azt tudom tanácsolni, hogy táplálkozzon egészségesen, és akkor egészséges lesz a teste (ha fogynia kell akkor fogyni fog, de ez nem éhezés árán)

Zöldségek, húsok, belsőségek, gyümölcsök.

Viszont nem kell kenyeret, liszteket, gabonákat enni. Édességeket, cukrozott dolgokat. Mesterségesen színezett, ízesített műkajákat. Müzliket, reggeli tejes ételeket (gabonapelyhek) tejtermékeket. Ezek felejtősek, megbetegítőek és alapvetően hízásra hajlamosító műkaják.

Képről én meg tudom állapítani, hogy valaki egészséges kategóriában van-e elhízást illetően, de szerintem fölösleges lenne küldened.. egyél egészségesen, ebben a szüleid nem fognak tudni segíteni, az emberek 95%-a semmit sem tud a valóban egészséges, elhízást nem okozó étkezésről. Hát nem tanítják, iskolában te sem fogsz erről tanulni, én sem tanultam.

2015. ápr. 7. 14:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!