Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Visszatérés a normál étkezéshez?

Visszatérés a normál étkezéshez?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A történetem 1 éve kezdődött, 56 kilósan(165 cm). Nem volt magammal komolyabb bajom, míg nem valamiért elkezdtem magam súlyosan elhízottnak látni. Előtte sosem problémáztam a kaján, azt ettem, amit megkívántam, boldog voltam, de hirtelen megváltozott a véleményem magamról. Elkezdtem diétázni és edzeni, a kalóriaértékeket mániákusan figyeltem, 800 kcalnál sosem lehetett több. Le is fogytam 46 kg-ra, egy darabig még csináltam a diétát, de nem bírtam tovább, hogy csak csirkén és tojásfehérjén élek, meg hasonlókon. Történt egy hatalmas, tényleg óriási bezabálás, azóta nincs diéta. Viszont azóta 1800 kcal biztos lecsúszik, néha több is, de valahogy nem érzem soknak. Visszahíztam 51 kg-ra, már nincs aránytalanul nagy fejem (:D) szóval kezdek normálisan kinézni, visszanézve 46 kilósan szörnyű volt. Elkezdtem futni, azóta sokat eszem. Egyenlőre nem eszem húst, mert nagyon nem kívánom, de visszatérek rá amint újra éhezem rá. Szerintetek ez természetes folyamat, vagy figyeljek még oda mit eszem? Olyan jól esik, hogy nem kell aggódnom minden szem rizs miatt, bár így is számolok még...

2015. márc. 30. 21:54
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem ha egy picit több súly van rajtad az nem egészségtelen, míg ha nem eszel rendesen az az. Szóval szerintem étkezz rendesen, mivel ha el is híznál picit, azt még simán le is tudod adni.
2015. márc. 30. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!