Hogyan lehet a normál bélflórát visszaállítani? Mik a gyomorkímélő ételek?
Joghurt, bifidusz ilyenkor a legjobb, de ha tényleg fájdalmaid vannak, ne várd meg, míg súlyosra fordul.
Nem biztos, hogy az ember egyéni diagnózisa jó, el kellene azért menned az orvoshoz is, mielőtt komoly problémáid lennének.
Tudom, most én is megijedtem, de háziorvos már nincs hétfőig. A fájdalom kibírható, csak számomra ijesztő, mert soha ilyen bajom nem volt még.
Most megpróbálok diétázni, joghurt meg némi keksz mert valmit ennem kell, mert attól is fáj már hogy üres a gyomrom, remélem nem lesz vmi komoly, meg veszek normaflort is.
Reméljük, hogy hétfőig nem súlyosbodik az állapotod, de ha mégis - bár tudom, hogy ezt nem szíveset teszi az ember -, el kellene menned az ambulanciára. De remélem, hogy csak rémeket látok...
Mindenesetre kívánom, hogy semmi komoly ne süljön ki ebből, és őszintén jobbulást kívánok!
(Még valami: talán jobb lenne, ha keksz helyett inkább kétszersültet ennél, zsiradék nélkül.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!