Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mindennapi citromevés, citromo...

Mindennapi citromevés, citromos víz ivás lehet káros?

Figyelt kérdés
Úgy rétem savas, tehát ha minden nap iszok valami citromosat az hosszútávon nem marhatja szét a nyelőcsövemet, esetleg bármi negatív mellékhatása lehet, ha az ember normálisan táplálkozik mellette?

2015. márc. 28. 22:15
 1/4 anonim ***** válasza:
mindenből káros a sok, de ha nem töményen iszod, és nem hektoliter számra, akkor miért lenne gond? Tapasztald ki, amíg nem ingerel, addig semmi gondod nem lesz belőle.
2015. márc. 28. 22:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Én napi szinten kifacsarok 1-2 citrom levét,s vízzel megiszom!Szerintem semmi bajod nem lesz,sőt alap h segíteni fog,de semmit sem szabad túlzásba vinni..ezt még anno Paracelsus is már megmondta!:)
2015. márc. 28. 22:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Én is úgy fél éve iszok minden nap citromosat, csak azért kérdeztem, mert nem feltételen lehet érezni azt ha elkezdeni szétmarni, pl refluxosok amikor a gyomorsav marja a nyelőcsövüket valamikor csak 2 év után kezd el tünet jelentkezni.
2015. márc. 28. 23:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha nincs refluxod,vagy egyéb nyelőcső vagy gyomor problémád,akkor nem káros.A fogaidra viszont vigyázz,mert azokat kikezdheti a gyümölcssav.Minél gyorsabban idd meg,vagy szívószállal.
2015. márc. 29. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!