Miert kell ennyi Vitamin? Csak, mert regen sem ettek az emberek, mindennap A-tol Z-ig mindent.
aszongya, jó a vérképem :D hahahha...
a vérképeden öcsém se B-vitamin szintet, se Cink, se artériás Ca-Mg-Mn stb szintet nem látsz. A lényeget nem látod. A vérképeddel meg kitörölheted azt a bizonyost... A szutyok háziorvosi vérképed arra jó, hogy lássa, haldokolsz-e éppen, vagy van-e cukorbetegséged, esetleg magas koleszterined, vérképzési gondod. Alap dolgok. Ebből azé' ne vegyél le messze menő dolgokat.
"aszongya, jó a vérképem :D hahahha..."
Meg mást is mondtam,de semmi egyebet ne vegyél figyelembe...
De figyelj,hadd tegyek fel egy kérdést:Te miből állapítod meg,hogy biztosan egészséges vagy?
"a vérképeden öcsém se B-vitamin szintet, se Cink, se artériás Ca-Mg-Mn stb szintet nem látsz"
Pedig direkt úgy szoktam menni,hogy előtte beveszek mindegyikből egy tablettát...
Meg tudják állapítani belőle,hogy magas-e a vércukrom,a koleszterinem,húgysavszintem,van-e vérképzési gondom,de hát egy szutyok az egész,értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!