Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 12 éves vagyok és diétázok....

12 éves vagyok és diétázok. Ha fogyok nem fog ilyen lelógó bőr ottmaradni?

Figyelt kérdés
2015. márc. 15. 12:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Magyarul nincs szó sem diétáról sem fogyókúráról csak nekiállsz mozogni és nem eszel édességet.

Hirtelen sokat fogyni úgy lehet,hogy egésznap szinte semmit nem eszel.

2015. márc. 20. 13:55
 12/15 anonim ***** válasza:

Ezt tőlem is kérdezted privátban, nem véletlenül nem írtam meg, írtam, nálam milyen következményekkel járt, de tessék!

Én annak idején 4 hét alatt 13 kg-t fogytam... Reggelire ettem egy almát, vagy egy müzli szeletet, és ennyi volt a napi kajám, mellette sokat ittam.

+napi két óra torna

Eredmény: ruhában baromi jól néztem ki, ellenben ruha nélkül kevésbé... ugyanis lógott a bőröm mindenhol! Hiába mozogsz, kenheted magad bármivel, ilyen mértékű fogyást nem képes követni a bőr!

Emellett gyomorhurutom lett tőle, ami hányással, és komoly görcsökkel járt, kb két hét alatt épültem fel...

Plusz: a szervezetem emlékezett rá, hogy koplaltatva volt. Így mihelyst többet vittem be a szervezetembe (ami a szükségesnél még mindig kevesebb volt 500 kcal-val), azonnal elkezdett raktározni, és kb két hónap alatt a duplája jött vissza, úgy, hogy sportoltam, és odafigyeltem, mit eszek...

Nagyon nem érte meg!

#4-es voltam.

2015. márc. 20. 16:40
 13/15 A kérdező kommentje:
hát nem csinálnék olyat hogy nem eszek :) csak több folyadék mozgás kevesebb édesség :)
2015. márc. 20. 17:45
 14/15 anonim válasza:
Ne akarj hirtelen lefogyni ! A kevesebb édesség a fehérje dús kaják ,a mozgás és a cukormentes .szénsavmentes folyadék elég ahhoz h fogyjál ! Kerüld a zsíros és előre gyártott ételeket .! A sok mű kaja helyett egyél zöldséget !Lassú lefogyás mellett a bőröd se fog megnyúlni ,mert a te korodba sőt még kicsit később is a bőr vissza áll ! Amit viszont elkezdesz tartsd be szigorúan !!!
2015. márc. 23. 08:36
 15/15 A kérdező kommentje:
köszi :)
2015. márc. 23. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!