12 éves vagyok és diétázok. Ha fogyok nem fog ilyen lelógó bőr ottmaradni?
Magyarul nincs szó sem diétáról sem fogyókúráról csak nekiállsz mozogni és nem eszel édességet.
Hirtelen sokat fogyni úgy lehet,hogy egésznap szinte semmit nem eszel.
Ezt tőlem is kérdezted privátban, nem véletlenül nem írtam meg, írtam, nálam milyen következményekkel járt, de tessék!
Én annak idején 4 hét alatt 13 kg-t fogytam... Reggelire ettem egy almát, vagy egy müzli szeletet, és ennyi volt a napi kajám, mellette sokat ittam.
+napi két óra torna
Eredmény: ruhában baromi jól néztem ki, ellenben ruha nélkül kevésbé... ugyanis lógott a bőröm mindenhol! Hiába mozogsz, kenheted magad bármivel, ilyen mértékű fogyást nem képes követni a bőr!
Emellett gyomorhurutom lett tőle, ami hányással, és komoly görcsökkel járt, kb két hét alatt épültem fel...
Plusz: a szervezetem emlékezett rá, hogy koplaltatva volt. Így mihelyst többet vittem be a szervezetembe (ami a szükségesnél még mindig kevesebb volt 500 kcal-val), azonnal elkezdett raktározni, és kb két hónap alatt a duplája jött vissza, úgy, hogy sportoltam, és odafigyeltem, mit eszek...
Nagyon nem érte meg!
#4-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!